-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šaltakraujišką nusikaltėlį įkūnijantis aktorius Mantas Vaitiekūnas atskleidė romantišką savo pusę

„Manau, kad esu romantikas“, – pokalbio pradžioje prisipažįsta dažniausiai TV ekrane bejausmius ir šaltakraujiškus nusikaltėlius įkūnijantis aktorius Mantas Vaitiekūnas.
Mantas Vaitiekūnas
Mantas Vaitiekūnas / Asmeninio albumo ir LNK nuotr.

Visiems puikiai žinomas teatro ir kino aktorius turi ne vieną talentą. Jis ne tik kiekvieną kartą užlipęs ant scenos geba intriguoti ar prajuokinti žiūrovus, bet turi užslėptą poeto gyslelę.

„Ką romantiškiausio esu padaręs? Rašau eiles. Taip, tai visai kita mano pusė. Esu parašęs daug eilėraščių, galvoju meilės poezijos rinkinį išleisti. Tik, atrodo, laiko yra, bet jo labai trūkta, turiu omenyje, to individualaus laiko. Labai daug rašiau, kai buvau išvykęs į Kiniją, kuomet buvau toli nuo mylimos moters. Tas didelis atstumas ir ilgesys labai skatino kurti“, – prisimena aktorius M.Vaitiekūnas.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vaitiekūnas
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vaitiekūnas

Aktorius pripažįsta, kad būti geriausiu siekia visi. O paklaustas apie serialo „Rimti reikalai“ Gabrio vaidmenį, atkerta, kad su šiuo didžiausiu nusikaltėliu savo vaidybos istorijoje, neturi net menkiausio panašumo.

„Noriu būti geriausias! Visi aktoriai nori būti geriausiais ir pastebėtais. Kalbant apie mano personažą Gabrį, abu esame skirtingi visomis prasmėmis. Juk su tokiu nusikaltėliu tikrai negaliu turėti panašumų. Jis labai ryžtingas, užsibrėžia ir padaro. O, man, Mantui, ne visada taip pasiseka. Aš galiu užsibrėžti, bet nepasiekti tikslo. Čia blogoji mano savybė – per mažai stengiuosi. Gyvenime nėra viskas paduota, norint kažką pasiekti, reikia įdėti daug pastangų“, – pasakoja aktorius.

Kilęs iš Kupiškio ir šiuo metu vis migruojantis tarp Klaipėdos ir Vilniaus, Mantas sako, kad vertina gamtą ir jos grožį. Tik radęs progą ir palikęs visus darbus nuošaly, jis pasineria į savo hobį, kuris jo gyvenime yra nuo pat ankstyvos vaikystės.

Mantas seriale ir tikrame gyvenime:

„Žvejyba mano gyvenime – nuo mažų dienų. Šiam pomėgiui mane paskatino tėvas. Vis perku žvejybinius daiktus, vis važiuoju... Nors dabar jau mažiau perku, karantinas išmokė nepirkti. Žvejai ir taip dažniausiai visko turi. Nes čia kaip liga. Kaip moterims kokie batai, kvepalai, tai žvejams įvairiausi reikmenys, skirti šiam hobiui.

Dažniausiai aš spiningauju, yra valtis, yra variklis, plauki, ieškai vietų, visada esi veiksme, kuris be galo įdomus. O ir Lietuvos ežerai labai gražūs, turintys skirtingą vandens skaidrumą. Vien dėl gamtos grožio verta vykti į žvejybą.

Didžiausias mano laimikis nėra didelis, esu sužvejojęs maždaug penkių kilogramų lydeką. Kad ir kokie laimikiai būt, žvejyba neatsiejama mano gyvenimo dalis“, – sako serialo „Rimti reikalai“ aktorius Mantas Vaitiekūnas.

Serialas „Rimti reikalai“ kiekvieną pirmadienį-ketvirtadienį, 21 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius