-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šaltukas už lango ir ekrane: „Aš Žvaigždė“ aktorius Mantas Stonkus – šaltibarščių vonioje

Komiko Manto Stonkaus įkūnytas personažas vėl drebina Lietuvos muzikos padangę. Po poros savaičių pasirodysiančio filmo „Aš Žvaigždė“ pagrindinis herojus Mantas pristato solinę dainą „Šaltekai“ ir jai skirtą vaizdo klipą.
Mantas Stonkus
Mantas Stonkus / „Aš Žvaigždė“ nuotr.

Savotiška realybės interpretacija tapusiame filme Mantas šildosi šlovės spinduliuose kartu su scenos partnere Monika, kurią vaidina dainininkė Monika Pundziūtė. Duetą „Capital M“ dievina tūkstantinės gerbėjų minios, juos ant rankų nešioja muzikos kritikai, atrodo, viskas sekasi geriau negu būtų galima pasvajoti.

Vis dėlto staiga vienas iš Lietuvos publikai jau girdėto hito „Žemė plokščia“ atlikėjų, Mantas nutaria pradėti solinę karjerą.

Ir jis pradeda ją sukurdamas dainą apie… šaltibarščius. Simboliška, kad klausytojams daina pristatoma kaip tik tuo metu, kai Lietuvą apėmusi šalta žiema. Tačiau už lango spaudžiant speigui, iš ekrano dvelkia vasariška šiluma – M.Stonkaus vaidinamas personažas tikrai nešąla repuodamas pusnuogis didelėje šiltnamį primenančioje palapinėje, pilnoje augalų.

„Aš Žvaigždė“ nuotr./Mantas Stonkus
„Aš Žvaigždė“ nuotr./Mantas Stonkus

Negana to, „Šaltekų“ vaizdo klipe Mantas maudosi šaltibarščių vonioje, kurioje – daugiau nei 150 litrų lietuvių taip mėgstamo gaivaus patiekalo. Jį klipo filmavimo metu dėl aktoriaus komforto teko šildyti, nes, pasirodo, šaltibarščius atvėsintus malonu tik valgyti, bet ne juose maudytis. Negana to, filme Mantas, demonstruodamas visišką atsidavimą idėjai, dėl klipo šaltibarščių spalva nusidažė ir plaukus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šaltibarščių lėkštėje įsiamžinusi verslininkė Rada Matulevičienė: „Kam nepatinka, tegul nežiūri“

„Tai aišku, kad šaltekai yra mano mėgstamiausia sriuba. Jie bus visiškas šių metų trendas. Ir kitų. Ir dar kitų. Praktiškai, jie niekada neišeis iš mados. Tai – garantuota sėkmė. Manau, šaltibarščių spalva net turėtų papildyti Lietuvos vėliavą. O himnas jiems jau yra, ir jį parašė ne kas kitas, o aš“, – apie singlo gimimą lėmusias priežastis atviravo filmo herojus Mantas.

Dar daugiau jo istorijos vingių ir kelionės link žvaigždžių kalnelių – jau vasario 2 d. kino teatruose pasirodysiančiame filme „Aš Žvaigždė“.

VIDEO: Mantas - ŠALTEKAI

TAIP PAT SKAITYKITE: Pamatykite – nuogas Mantas ir ugninė Monika pristato muzikos klipą „Žemė plokščia“

VIDEO: Mantas ir Monika - Žemė plokščia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius