Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sąlyga „24 valandų“ žurnalistei gauti interviu – išsirengti iki pusės

Sakytum, įprastas kaimo gyvenimo portretas: moterys gimdo vaikus, vyrai girtauja, o vaikai tampa jų pragyvenimo šaltiniu. Toks šeimos modelis jau seniai nieko nestebina. Tačiau LNK televizijos laida „24 valandos“ bent iš dalies paneigs šį stereotipą.
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Auksė su Sauliumi buvo vedę dešimt metų, per tą laiką moteris pagimdė net šešis vaikus. Tačiau sutuoktiniai išsiskyrė. Auksė pasakoja, kad dar gyvenant santuokoje Saulius jų bendruose namuose nesigėdijo miegoti vienoje lovoje su savo meiluže, o Auksė, tuo metu dar jo oficiali žmona, miegodavo už sienos. Negalėdama kentėti tokios žeminančios situacijos, moteris išsiskyrė. Keturi vaikai apsigyveno pas tėvą, o dvynukai liko su Aukse.

Po skyrybų moteris su naujuoju savo draugu susilaukė dar vieno vaikelio, jos buvusio vyro Sauliaus draugė taip pat jau laukiasi. Beje, Auksei su Sauliumi – vos per trisdešimt. Taip ramiai gyveno buvę sutuoktiniai, gimdė vaikus, kol viename vietos laikraštyje pasirodė straipsnis, kuriame teigiama, kad Auksė girtauja ir neprižiūri vaikų. Dėl šios priežasties pas mamą gyvenusius dvynukus Saulius pasiėmė pas save. Dabar moteris teigia, kad buvęs vyras taip pasielgė ne iš meilės vaikams, o tik ieškodamas papildomo pragyvenimo šaltinio. Panašiais kaltinimais buvusios žmonos atžvilgiu svaidosi ir Saulius. Tik susodinus juos prie vieno stalo, po ašarų ir barnių, paaiškėjo tikrosios konflikto priežastys...

Kita laidos tema – kur kas linksmesnė. Ji apie tai, kaip stambaus masto miško vagyste įtariamas Valdas, pasak moterų, labai gražių mėlynų akių savininkas, sutiko duoti interviu tik su sąlyga, kad „24 valandų“ žurnalistė nusirengtų iki pusės. Pasak vyro, „kad jokių „pribumbasų“ ant jos nebūtų“. Suprask, kad nebūtų prisegto mikrofono. Matyt, Sauliaus Stomos istorija daugelį vyrų privertė įtariau žiūrėti į žavias moteris.

Žurnalistė Valdą visgi pakalbino, o ar jai teko išpildyti jo sąlygą, sužinosime pirmadienį laidoje „24 valandos“ 16.40 per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius