Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Samas prajuokino internautus: legendinis BIX kūrinys suskambo P.Gražulio lūpomis

Saulius Urbonavičius-Samas savo feisbuko sekėjams pristatė muzikinę staigmeną – tiesa, kiek kitokią, nei buvo galima tikėtis. Grupės „Bix“ narys pasidalijo sumontuotu vaizdo įrašu, kuriame Seimo narys Petras Gražulis atlieka legendinę jų dainą „Kas iš to?“.
Saulius Urbonavičius-Samas, Petras Gražulis
Saulius Urbonavičius-Samas, Petras Gražulis / 15min nuotr.

„Daina suskambo! Įgavo prasmę“, – socialiniuose tinkluose rašė muzikantas ir nurodė, jog vaizdo įrašą sumontavo jo sūnus Pijus Urbonavičius. Dainininkas taip pat padėkojo Ritai Miliūtei, iš kurios pasidalyto vaizdo įrašo ir buvo sukurtas išskirtinis šedevras.

R.Miliūtės pasidalytame vaizdo įraše yra pateikta ištrauka iš biudžeto svarstymo Seime dėl gynybos finansavimo. Čia P.Gražulis net du kartus iš eilės netaisyklingai ištaria tą pačią frazę – užuot sakęs „kas iš to“, kartoja „kaš iš to“. Tie patys fragmentai nuskamba ir S.Urbonavičiaus-Samo įraše.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

„Kas iš to?“ yra viena populiariausių grupės „Bix“ dainų. Sukurta ji buvo dar 1991-aisiais. Dainos muziką sukūrė visa grupė, o žodžius parašė pats S.Urbonavičius-Samas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius