-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Samas tarptautinėje konferencijoje ruošis projektui „Tu gali šokti“

TV3 televizija šokio gerbėjams ruošia naują grandiozinį šou – „Tu gali šokti“. Pagal amerikiečių populiarią laidą „So You Think You Can Dance“ kuriamo projekto atstovai – „TV Manijos“ kūrybinė grupė – šios savaitės pabaigoje kviečia į atrankas, o iškart po jų ruošiasi kelionei į kaimyninę Varšuvą, kur kartu su viso pasaulio šou atstovais klausysis specialių apmokymų.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Panašioje konferencijoje dalyvavome tada, kai pradėjome kurti „Lietuvos talentų“ laidą. Dabar norime žiūrovams padovanoti ne ką mažiau įspūdingą šokių šou. Specialiai skirtuose apmokymuose mūsų kūrybinė grupė gaus visą reikiamą informaciją, kaip sklandžiai ir kruopščiai reikia įgyvendinti visas formato lygį išlaikančias projekto detales. Mums džiugu, kad po pernykščio sėkmingiausio šou įgijome ne tik Lietuvos žiūrovų, bet ir užsienio prodiuserių pasitikėjimą ir tapome lygiaverčiais partneriais. Kiekvienas sėkmingai įgyvendintas tarptautinis projektas garsina Lietuvą pasaulyje“, – sako naujos TV3 laidos „Tu gali šokti“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Į populiaraus visame pasaulyje šou traukinį dalyviai dar turi galimybę suspėti. Ateinantį savaitgalį, kovo 20–21 dienomis, 12 val. Vilniuje, prekybos centre „Panorama“ (Saltoniškių g. 9), įvyks šokėjų atranka į naująjį projektą.

„Anketų sulaukėme per du tūkstančius, iš jų atrinkome keletą šimtų šokėjų, kurie galėtų tapti šio šou dalyviais. Vieni jų mėgėjai, kiti – profesionalai ir net visuomenėje pripažinti kultūros veikėjai. Į viešą atranką gali patekti ir tie šokėjai, kurie nespėjo užpildyti anketos TV3 internetiniame puslapyje. Svarbiausia laikytis projekto kūrėjų pateiktų taisyklių – amžiaus cenzas 18–30 metų, su savim turėti muzikos kompaktinę plokštelę, kurioje būtų 2–3 originalios, jokiu būdu ne miksuotos dainos ar muzikos kūriniai. Ant kompaktinės plokštelės būtinai turite užrašyti savo vardą, pavardę, įrašytos dainos atlikėjo vardą ir kūrinio pavadinimą“, – sako S. Urbonavičius.

Visus atrankoje susirinkusių šokėjų pasirodymus stebės kompetentinga komisija ir įvairių šokių specialistai.

Ypatingas judesio ir spalvų šou „Tu gali šokti“ – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius