Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Daukšaitė-Petrulėnė: „Užteks tų skandalų. Norisi pozityvumo!“

Jau trejus metus kaunietė aktorė ir anglų kalbos dėstytoja Sandra Daukšaitė-Petrulėnė nedingsta iš televizijos ekranų. Ir naujajame TV3 sezone moteris dirbs su nepamainomu partneriu Džiugu Siaurusaičiu. Jie ves kitokią laidą apie nūdieną „Be komentarų“.
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė / TV3 archyvo nuotrauka

Sandra, naujoji TV3 laida „Be komentarų“ bus kitokia nei įprastas infošou – skleisite pozityvumą. Smagu, kad jus pakvietė prisidėti prie teigiamą nuotaiką spinduliuosiančios laidos?

Labai tuo džiaugiuosi. Manau, žmonėms jau bloga nuo primityvių skandalų. Žiūrovams nebeįdomu, kas su kuo permiegojo, kas iš ko ką pavogė... Labai džiaugiuosi, kad TV3 televizijoje atsiras laida, kurioje bus daugiau teigiamų emocijų. Ne veltui šio kanalo naujasis šūkis yra „Čia šviesu!“. Visi drauge skleisime daugiau šviesos, meilės ir gerų naujienų.

Naujoje laidoje apskritai nebus skandalingų medžiagų?

Pikantiškos naujienos vienaip ar kitaip sujudina žmones, tačiau svarbiausia, kaip medžiaga pateikiama žiūrovams. Mūsų tikslas – ne apjuodinti reportažų herojus, o viską daugiau pateikti iš teigiamos pusės. Galbūt kažko pasimokysime iš kitų klaidų. Žinoma, apie herojus bus šiek tiek kalbama ironiškai, bet nieko neįžeidinėsime.

Kaip suprantate laidos „Be komentarų“ pavadinimą?

Laidoje kasdien aptarsime po tris problemas ar įvykius. Į tuos pačius dalykus žvelgsime kiek kitaip – be pykčio, pagiežos. Mūsų tikslas nebus nuteisti ar pasmerkti. Mes tiesiog paviešinsime tuos dalykus, kuriuos visuomenė turi žinoti, bet be papildomų komentarų. Dėl to toks ir laidos pavadinimas.

Laidoje vėl dirbsite su Džiugu Siaurusaičiu. Jis nepamainomas partneris?

Turbūt visai neblogas tas mūsų tandemas. Kaip kolega mėgsta sakyti: „Tai džiugina ir sandrina.“ (juokiasi) Man labai patinka dirbti su Džiugu, gerai vienas kitą suprantame. Mano partneris itin linksmas, šmaikštus ir sąmoningas.

„Be komentarų“ eteryje pasirodys rugpjūtį, dar prieš naujojo TV3 sezono pradžią. Vadinasi, jūsų atostogos bus trumpesnės?

Taip. Tačiau nė kiek nesigraužiu, kad vasarą turėsiu dirbti. Matyt, esu darbomanė. Reikia tai pripažinti (šypteli).

Televizijoje dirbate jau trejus metus. Ar prieš debiutą tikėjotės, kad pavyks taip ilgai išbūti eteryje?

Apie tai negalvojau. Tiesiog džiaugiausi kiekviena galimybe padirbėti televizijoje. Juk smagu, kai esi reikalingas, pageidaujamas. Džiaugiuosi, kad turiu kur dirbti. Tiesa, kai televizijos seriale gavau pirmąjį vaidmenį, abejojau savo galimybėmis. Mąsčiau, gal nepasiseks, gal nesugebėsiu... Turbūt buvau per daug skeptiška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius