Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sandros Grafininos antrininke vadinama Milda May: kaip buvusi policininkė tapo turtuole Londone

Lietuvė, grožio salono Londone savininkė Milda May ir jos vyras, statybų verslą valdantis Paulas, eidami gatve išsiskiria iš minios. Tačiau Lietuvoje Mildos ir Paulo šeima išgarsėjo ne dėl savo verslo pasiekimų, o dėl stebėtino panašumo į skandalingai pagarsėjusią iki šiol be žinios dingusią „Olialia“ mergaitę Sandrą Grafininą bei jos vyrą Nigelą West Macauley.
Milda May
Milda May / Video kadras

Milda, Paulas ir jų Pomeranijos špicų veislės augintinis, vardu Maybe, praėjusią vasarą atostogavo Palangoje. Kaip tik tuo metu Lietuvos policijos pareigūnai nagrinėjo paslaptingą buvusios „Olialia“ pupytės S.Grafininos dingimą. Ši paini S.Grafininos dingimo istorija taip sudomino lietuvius, kad tautiečiai dingusios pupytės ėmė ieškoti patys.

Pareigūnai tikino kone kasdien sulaukdavę skambučių, kad panaši į Sandrą moteris pastebėta įvairiose Lietuvos vietose. Viename iš skambučių buvo pranešta, kad tariamoji S.Grafinina kaip tik tuo metu deginasi Palangos paplūdimyje.

Video kadras/Milda May
Video kadras/Milda May

Milda pasakoja, kad kitą dieną paplūdimyje jų jau laukė policija. Pora pasijautė it nusikaltėliai. Milda privalėjo pareigūnams įrodyti, kad ji yra ne S.Grafinina.

„Jie patikrino mano duomenis sistemoje, įsitikino, kad aš tai ne ji. Bet bėdos tuo nesibaigė. Aplinkiniai žmonės mus ėmė kone persekioti. Pamenu, pirkau šampaną parduotuvėje ir staiga gaunu nuotraukas į savo socialinį tinklą. Kažkas paslapčia mano nufotografavo ir atsiuntė. Ir tai tęsėsi dar ilgą laiką”, – pasipiktinimo LNK laidoje „Nuo... Iki...“ neslėpė Milda.

38 metų moteris jau septyniolika metų gyvena Didžiojoje Britanijoje. Kadaise Lietuvoje dirbusi policijos pareigūne, Milda nė svajoti nesvajojo, kad jos gyvenimas primins romantinį filmą apie Pelenę. Pradėjusi nuo juodžiausių darbų žuvų fabrike ir braškių laukuose, dabar Milda Londone turi nuosavą grožio saloną, įspūdingus apartamentus, pro kurių langus atsiveria Temzės upės vaizdai, turtingą vyrą, nerūpestingą bei laisvą gyvenimą.

Video kadras/Milda May su vyru Paulu
Video kadras/Milda May su vyru Paulu

Visa tai pasiekti Mildai padėjo lietuviškas darbštumas, atkaklumas ir pažintis su verslininku Paulu. Po įspūdingų sužadėtuvių Paryžiuje pora savo vestuvėms pasirinko Lietuvoje, Ukmergės rajone, esantį Taujėnų dvarą. Puota čia truko dvi dienas, visi 120 svečių buvo apgyvendinti aristokratiškai – dvaro kambariuose.

„Mūsų šventė buvo tikras šou. Svečiai buvo linksminami nuo pirmos minutės, o iš Anglijos atvykusi svita išvis negalėjo suvokti, kur papuolė, daugelis sakė, kad už tokią šventę svečiai galėtų susimokėti”, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ antradienio vakarą pasakos Milda, neslepianti, kad už į vestuves investuotą sumą būtų galima nusipirkti butą Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius