Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šapranauskas iš TV studijos išvarė sūnų

Jau šį savaitgalį „TV šeškas“ TV6 žiūrovus intriguos linksmais pokalbiais su įdomiais svečiais. Vytautas ir Gytis Šapranauskai kalbins Zigmą Vaišvilą, Dalią Storyk ir Evaldą Jarą.
Gytis ir Vytautas Šapranauskai
Gytis ir Vytautas Šapranauskai / TV6 nuotr.
Temos: 2 TV TV6

Į „TV šeško“ kvietimą dalyvauti laidoje iš visų pretendentų tapti Lietuvos Respublikos prezidentu vienintelis reagavo Zigmas Vaišvila. Tačiau tuo netikėtumai nesibaigs. Iš „TV šeško“ studijos Vytautas Šapranauskas išvarys savo sūnų Gytį, kuris, norėdamas paerzinti buvusį žaliųjų judėjimo dalyvį Z.Vaišvilą, specialiai pasipuoš didžiule tikro kailio pelerina.

Nepaisydamas tvyrančios įtampos, pirmasis kandžiojo Vytauto pašnekovas papasakos ne tik apie aistrą žvejybai, bet ir tai, kaip buvo sumuštas įmonininkų, ar įdomų atvejį, kai vos nesusikibo su tuomečiu ministru pirmininku Gediminu Vagnoriumi.

Nuoširdaus, žaismingo, o kartais net gana jausmingo pokalbio metu su Dalia Storyk Vytautas Šapranauskas pagaliau gaus galimybę prisipažinti meilę. Kam ir už ką populiarusis aktorius išreikš savo simpatiją ir kodėl tai sutrikdys jo sūnų, TV6 žiūrovai sužinos jau ilgąjį TV6 savaitgalį.

Kadangi Vytautas Šapranauskas ir trečiasis jo pašnekovas, teatro aktorius bei serialo „Nemylimi“ žvaigždė Evaldas Jaras yra seni bičiuliai, vyrų pokalbis rutuliosis itin jaukioje, susiklausymo kupinoje atmosferoje. Gytis net ryšis pasiprašyti vaidinti televizijoje, bet laidos svečias tik prapliups sarkastišku juoku. Ar dėl to nesusigės ir kaip į tai sureaguos vienas iš laidos vedėjų, TV6 žiūrovai sužinos jau šį sekmadienį 23 val.

Be abejonės, TV6 žiūrovų laukia ne tik linksmi pašnekesiai. Kiekvienos laidos pabaigoje bus pristatytos žaismingos ir intriguojamos „Sexteto“ merginų atrankos.

„TV šeškas“ žiūrovus linksmina nuo penktadienio iki sekmadienio 23 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius