Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Jasikevičius dar turi parako: šou kūrė ir krepšinio aikštėje, ir scenoje – su Marijonu plėšdamas „Tris milijonus“

Tai įvyko. Viena ryškiausių visų laikų Lietuvos krepšinio žvaigždžių Šarūnas Jasikevičius (37) debiutavo dainininko amplua. Kartu su savo bičiuliu Marijonu Mikutavičiumi įžaidėjas „Žalgirio“ arenoje užtraukė krepšinio himnu tapusią dainą „Trys milijonai“.
„Europos auksui 10 metų“
„Europos auksui 10 metų“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Tokiam neeiliniam įvykiui buvo neeilinė proga – Kaune šeštadienį buvo minima 2003 m. rugsėjo 14-oji – diena, kai prieš dešimt metų Lietuvos krepšinio rinktinė Stokholme tapo Europos čempionais.

Nemažai žiūrovų pusiau juokais prisipažino, kad į areną atėjo ne tiek pažiūrėti buvusių Lietuvos ir kitų užsienio krepšinio žvaigždžių draugiškų rungtynių, kiek paklausyti, kaip seksis dainuoti Šarui.

Po pergalingai 85:68 pasibaigusių rungtynių, kuriose Š.Jasikevičius pelnė 5 taškus, ir įteiktų apdovanojimų, nuskambėjo pirmieji „Trijų milijonų“ akordai ir visa arena suošė.

Pirmasis pradėjo Marijonas, o netrukus, gavęs mikrofoną, prie jo prisijungė ir Šaras. Nors ir nelabai pataikė į natą, charizmatiškasis krepšininkas sulaukė audringo žiūrovų palaikymo. Gera nuotaika spinduliuojantis Šaras į šėlsmą įtraukė ir savo komandos draugus.

Po šventės krepšininkai susirinko „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame restorane „14 10“ aptarti ką tik pasibaigusių rungtynių, pabendrauti su seniai matytais draugais.

VIDEO: Šarūnas Jasikevičius su Marijonu sudainavo „Tris milijonus“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius