Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Song antrą kartą nori į „Euroviziją“

Pavasarį Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs ir iki konkurso finalo nukeliavęs Dima Šavrovas – Sasha Song prasitarė, kad ketina vėl dalyvauti atrankoje, jei tik tokia bus rengiama. Kol kas „Euroviziją“ transliuojanti Lietuvos televizija (LTV) dar nepranešė galutinio sprendimo dėl mūsų šalies dalyvavimo šiame konkurse. LTV atstovai užsiminė, kad gali būti rengiama uždara atranka, kuri televizijai nekainuos daug pinigų.
Sasha Song
Sasha Song / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Milijonams žiūrovų dainą „Love“ gegužę Maskvoje pristatęs dainininkas šiuo metu įrašinėja debiutinį albumą, kuris pasirodys jau šį vasarį. Vieną iš albumo dainų Sasha Song ir ketina pasiūlyti atrankos komisijai.

„Eurovizijai“ skirtą dainą dainininkas pavadino „Say „yes“ to Life“ (liet. – „Pasakyk gyvenimui „taip“), o jos premjera įvyks Naujųjų metų naktį sostinės klube „House of Music“.

„Kol kas nežinau, ar apskritai Lietuva dalyvaus šiame konkurse, bet jeigu LTV apsispręs teigiamai, tai siūlysiu būtent šią dainą. Tai gerokai linksmesnis ir energingesnis kūrinys nei „Love“. Be to, „Say „yes“ to Life“ – kur kas įsimintinesnė, kas yra labai svarbu „Eurovizijoje“, – kalbėjo Sasha Song. Vis dėlto galutinį žodį dėl dainos atlikėjas leis tarti gerbėjams. Galbūt jiems kažkuri kita Dimos parašyta daina pasirodys tinkamesnė konkursui nei ta, kurią jis išsirinko pats?

O apsispręsti bus paprasčiau, jei gruodžio 31 dieną, Naujųjų išvakarėse, gerbėjai užsuks į pramogų verslo atstovų ir kokybiškos lietuviškos muzikos gerbėjų pamėgtą sostinės klubą „House of Music“.

Pirmąkart per savo karjerą Naujųjų metų naktį koncertuosiantis atlikėjas būtent čia ketina pristatyti didžiąją dalį vasarį pasirodysiančio albumo dainų. Žinoma, į „House of Music“ susirinksiančius gerbėjus jis ketina pamaloninti ir jau pamėgtomis dainomis, be to į repertuarą įtrauks ir kelis „koverius“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius