-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Song nenorėdamas per du mėnesius neteko 10 kilogramų

Dainininką Dima Šavrovą, geriau pažįstamą kaip Sasha Song, netrukus turėtų užplūsti žmonių, norinčių sulieknėti, laiškai, mat muzikantui vos per kelis mėnesius pavyko gerokai sulysti.
Sasha Song
Sasha Song / Atlikėjai.com nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

„Pastaruoju metu man daug kas ėmė sakyti, kad pasikeičiau, atrodau kažkaip kitaip, kad galbūt sulieknėjau. Kadangi nepradedu dienos ant svarstyklių, ilgai ir pats nepastebėjau, kad sulieknėjau, tačiau vieną dieną pasisvėręs pamačiau, kad netekau 10 kilogramų“, – apie savo svorį kalba Sasha Song.

Pasirodo, tai atsitiko dėl to, jog visą laiką dainininkas ir muzikos prodiuseris skyrė savo vardo džiazo klubo Vilniuje įrengimui ir puoselėjimui.

„Tiesą pasakius, kai kartu su bičiuliais atidarėme klubą, kuris dienomis virsta skanių patiekalų kavine, daugiau niekam kitam laiko beveik nelieka. Pastaruosius kelis mėnesius itin daug dirbau, mažai miegojau, užmiršdavau pavalgyti. Rezultatas – sumažėjęs svoris“, – konstatuoja D.Šavrovas.

Ar sulieknėti buvo balsingojo dainininko svajonė?

„Tikrai ne. Niekada nenorėjau mažai sverti. Vienu metu net specialiai stengiausi sustambėti, lankiau sporto klubą, auginau raumenis. Tuomet pavyko priaugti svorio, tačiau dabar vėl viskas nuėjo perniek, – atsidūsta vaikinas, tačiau priduria, jog nesigaili atidaręs savo vardo džiazo klubą. – Viskas turi savo kainą. Norint pasiekti užsibrėžtų tikslų, reikia kažką aukoti. Ne veltui mano prodiuseris Martynas Tyla, ne vienerius metus vadovavęs naktiniams klubams, man yra sakęs, jog daugiau nebenori žiūrėti į šį verslą ir džiaugiasi iš jo pasitraukęs. Dabar suprantu, ką jis turėjo galvoje, sakydamas, kad manęs laukia juodas darbas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius