-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sashos Song pokyčiai: atsisakė peruko ir kepurės, o kūną papuošė pirmos tatuiruotės

Dainininkas Sasha Song pristato ryškius pokyčius. Jis atsisakė mėgto aksesuaro – kepurės, o kūną papuošė pirmosios tatuiruotės. Naują stilių jis įamžino Londone surengtoje išskirtinėje fotosesijoje, kuri, anot dainininko, žymi naują gyvenimo etapą ir lūkesčius. 
Sasha Song
Sasha Song / Lauros Višinskaitės nuotr.

Naujausioje fotosesijoje pristatomas dainininko Sash‘os Song įvaizdis ženkliai skiriasi nuo puoselėto anksčiau. Prieš objektyvą dainininkas stojo nieko nemaskuodamas ir nekoreguodamas: atsisakė tiek skrybėlės, tiek peruko.

Sasha Song dalijasi mintimis, jog dėl savo šukuosenos kompleksavo ne kartą: „Aš žurnalistams visada tvirtinau, jog nejaučiu diskomforto dėl to, kad neturiu plaukų, tačiau dabar, atsigręžęs į praeitį, turiu pripažinti, jog tam tikrą kompleksą jutau visada. Kepurė buvo ne tik mylimas aksesuaras, bet ir padėjo slėpti kompleksą. Lūžis įvyko tada, kai pavogė mano plaukus ir neturėjau kitos išeities, kaip tik pasirodyti toks, koks esu. Aš nesakau, kad nenorėsiu plaukų vėl, tačiau šiuo metu sau patinku toks, koks esu“.

Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song
Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song

Fotosesija ypatinga ir tuo, kad joje įamžintos naujojo stiliaus detalės – pirmosios Sashos Song tatuiruotės. Nors rezultatu atlikėjas džiaugiasi, neslepia, jog ilgą laiką tatuiruotės jam buvo tabu.

„Aš niekada nenorėjau tatuiruotės. Visada buvau prieš jas, nes maniau, kad tai gadina odą, svarsčiau, kas bus, jei nusibos – negi ją turėsiu visą gyvenimą! Vėliau vienas mano bičiulis pasidarė labai gražią tatuiruotę ir mes drauge Klaipėdoje nuėjome į „Ink Black Tattoo“ saloną. Pažiūrėjau į darbų pavyzdžius, pabendravau su tatuiruočių meistre Lorita Leketaite ir mane sužavėjo jos darbų stilistika, meniška siela“, – apie pasiryžimą pasidaryti tatuiruotę pasakoja atlikėjas.

Kalbėdamas apie naują stilių, Sasha Song dalijosi mintimis, jog atėjo metas, kai dalykus, kuriuos kadaise laikė trūkumais, išmoko paversti savo privalumais.

„Plaukų aš beveik neturiu, tad, galvodamas, kaip šį kompleksą kompensuoti ir suderinti su nauju stiliumi, pagalvojau, kodėl gi nepasidarius tatuiruotės. Juo labiau, kad dabar yra būdų jas pašalinti. Kadangi neturiu peruko, tatuiruotes norėjau priderinti prie naujo stiliaus. Dabar vėl baigiu priprasti ir bandau priimti faktą, kad aš neturiu plaukų ir nėra čia jokios tragedijos. Manau, kad lengvas bad boy stilius puikiai dera su tatuiruote ir plika galva“, – juokdamasis pasakoja dainininkas.

Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song
Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song

Šiuo metu Sashos Song ranką simboliškai puošia meniškų potėpių pianino klaviatūra. Dar viena muzikinės tematikos tatuiruotė atsidūrė ant kojos. Nepaisant ilgamečių sąsajų su muzika, tatuiruočių idėja gimė nelengvai.

„Naktimis sėdėjau internete, ieškojau tatuiruočių idėjų ir nieko neradau, tačiau vieną dieną kūriau dainą ir netikėtai šovė mintis, kodėl gi nepadarius tatuiruotės, vaizduojančios pianiną. Mano močiutė visada norėjo, kad aš gročiau pianinu arba fleita. Visas savo dainas sukūriau grodamas pianinu ir man šio instrumento garsas suteikia ramybę, džiaugsmą, sukuria šiltus prisiminimus. Tai instrumentas, esantis arčiausiai širdies. Visos mano emocijos pasireiškia per dainavimą ir grojimą pianinu“, – atvirauja dainininkas.

Tatuiruočių meistrė Lorita Leketaitė dalijasi mintimis, jog tatuiruotės darymosi intencija, stilistika labai priklauso nuo žmogaus nuostatų ir poreikių. Anot jos, vieni tatuiruotes darosi dėl minties, kiti – dėl grožio.

„Vieni pasako savo gyvenimo istoriją ir pagal tą istoriją mes kuriame dizainą, kuris galėtų reprezentuoti tą idėją, kiti nori išsitatuiruoti vilką ir jie jį tatuiruojasi, nes jiems tiesiog gražu. Sash‘os Song tatuiruotė labiau pabrėžė jo gyvenimo tikslą, veiklą. Daugumai žinant, kad jis dainininkas, manau, kad nekils daug klausimų dėl ko jis išsitatuiravo būtent klavišus. Tokią idėją pasirinkome ir todėl, jog mano stilistika linksta link realizmo pusės, linijos man tiesiog nepatinka, o suradus bendrą kalbą su klientu visuomet galima pabandyti prikalbinti jį tatuiruotę daryti tokiu stiliumi, kurį atlieka meistras. Svarbiausia mokėti gerai pateikti eskizą ir idėją klientui“, – pasakoja L.Leketaitė.

Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song
Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song

Paklaustas, ar nesigaili kūną papuošęs tatuiruote, dainininkas nedaugžodžiavo: „Aš gyvenime apskritai retai ko nors gailiuosi. Nesuprantu, kodėl reikėtų gyventi praeitimi. Geriausia gyventi nei praeitimi, nei ateitimi, bet dabartimi. Žinoma, nepamirštant rytojaus“, – svarsto atlikėjas.

Fotosesija Londone, įamžinusi naują stilių, gimė spontaniškai. Sasha Song teigia, jog apskritai ne itin mėgsta fotografuotis, tačiau, susipažinęs su fotografe Laura Višinskaite, nenorėjo praleisti progos ir nutarė sukurti neeilinius kadrus. Nuotraukos pasižymi griežtumu, mąslumu, rimtimi. Juodai balta stilistika fotografijoms suteikia paslaptingumo. Pats dainininkas teigia, jog tokia stilistika, jo akimis, yra skoninga, graži, sukuria paslapties šydą ir ženkliai skiriasi nuo ankstesnių fotosesijų

„Šį kartą norėjosi padaryti šį tą išskirtinio bei susieti su daina, kuri pasirodys netrukus. Naują dainą kuriame drauge su prodiuseriu, kuris man padėjo sukurti „Never felt like this before“ ir „I just wanna see you move“. Išduosiu paslaptį, jog daina pasirodys trimis kalbomis: rusų, lietuvių bei anglų“, – apie ateities planus kalba atlikėjas.

Fotografė Laura Višinskaitė dalijasi mintimis, jog juoda–balta stilistika pasirinkta išklausius Sash‘os Song sumanymą.

„Nuvykus į fotosesijos vietą iškart pamačiau juodai baltą vaizdą. Kažkaip spontaniškai pradėjau mąstyti nespalvotais vaizdais. Tokį pasirinkimą tikriausiai nulėmė fotosesijos vieta, šviesa ir vizija. Aš jaučiu stiprią aistrą nespalvotai fotografijai. Daugelyje nuotraukų naudojau High Dynamik Range techniką. Norėjau perteikti platesnio intervalo tonus, išryškinti detales“, – mintimis dalijasi fotografė.

Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song
Lauros Višinskaitės nuotr./Sasha Song

Anot L.Višinskaitės, tai buvo bendras projektas, nulemtas vieningos vizijos, o kryptį ir idėjas sąlygojo nauja Sash‘os Song daina „Bad Boy“.

„Fotosesijos metu daug eksperimentavome, kol priėjome bendrą sprendimą ir norimą rezultatą, atitinkantį dainos dvasią. Sasha Song keičiasi, galbūt tai galima pavadinti virsmu! Tai norėjome parodyti šia fotosesija. Ši fotosesija buvo viena iš įdomiausių, nes viskas buvo daryta spontaniškai, be jokio didelio pasiruošimo. Pirmą kartą naudojau HDR techniką rankiniu būdu, nesinaudodama automatinėmis programomis. Man patinka eksperimentuoti ir Sasha Song tam neprieštaravo ir manimi visiškai pasitikėjo, davė visišką laisvę kūrybai“, – pasakoja L.Višinskaitė.

Iš pirmo žvilgsnio jautrus ir švelnus Sasha Song teigia, kad toks būna tikrai ne visada. Anot jo, kartais gyvenimas išprovokuoja griežtas, net kategoriškas laikysenas.

„Aš galiu būti griežtas su savo darbuotojais, kartais galiu tiesą rėžti tiesiai šviesiai, nebijodamas įskaudinti, kartais galiu aprėkti. Dažniausiai žmonės manęs tokio neįsivaizduoja ir tai būna labai retai. Man patinka naujo stiliaus griežtumas. Norėjau, kad ši fotosesija būtų labai vyriška. Ji tarsi žymi naują gyvenimo etapą, kuris susijęs su naujomis karjeros perspektyvomis užsienyje. Keistis yra gerai, Žinau, kad patiks ne visiems ir tikrai sulauksiu kritikos, tačiau aš naujame amplua jaučiuose gerai“, – tvirtina muzikantas.

Priklijuotais plaukais džiaugėsi neilgai

15min primena, kad dar praėjusiais metais atlikėjas Sasha Song nusprendė atsikratyti ilgai jį kamavusio plikumo komplekso ir nustebino specialia technologija priaugintais plaukais. Tačiau jais jis džiaugėsi neilgai – prieš kelis mėnesius dainininkui viešint Estijoje, plaukai dingo iš viešbučio kambario. Po šio nutikimo Sasha Song tikino, kad jau užsisakė naują peruką, tačiau, panašu, kad su juo atlikėjo bent jau kol kas nebeišvysime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius