Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sati į alkoholizmo liūną neįklimps

Naujienų portalui 15min.lt pavyko sužinoti, kad egzotiškoji muzikantė Violeta Jurkonienė-Sati negali gyventi be raudonojo vyno. Tiesa, mėgstamiausias dvasiniuose ieškojimuose pasinėrusios moters vynas yra nealkoholinis.
Sati pasakojo labai mėgstanti nealkoholinį vyną, kurio visada rasime jos šaldytuve.
Sati pasakojo labai mėgstanti nealkoholinį vyną, kurio visada rasime jos šaldytuve. / „Scanpix“ nuotr.

„Yra toks vynas, turintis tik pusę laipsnio, kaip kefyras. Kaip jis gaminamas, aš nežinau. Gal kažkaip išgarinamas, gal kitaip gaminamas, tiksliai negaliu pasakyti“, – naujienų portalui15min.lt pasakojo Sati.Sati labiausiai mėgsta nealkoholinį „Cabernet Sauvignon".

Moteris tikino, kad iš visų ragauto nealkoholinio vyno rūšių jai labiausiai patiko raudonasis „Cabernet Sauvignon“ vynas. „Jį labiausiai mėgstu gerti atšaldytą. Geriausia prie žaliųjų alyvuogių be kauliukų ir jokių priedų. Dar toks vynas dera prie kietojo arba žementalio sūrio. Nemėgstu pelėsinio sūrio, man jis šlykštus. Toks jausmas, kad pelėsiais apaugęs, tikra šiukšlė“, – kalbėjo muzikantė.

Be to, atlikėja sakė šį vyną gerianti prie skaniai paruoštų makaronų ar picos. Internete skelbiama, kad nealkoholinis raudonasis vynas gaminamas iš „Cabernet Sauvignon“ vynuogių. Pasakojama, kad šis gėrimas – saldoko prinokusių vaisių skonio, geriausiai tinkamas vartoti prie šaltų ar karštų mėsos patiekalų bei sūrio. Nealkoholinis vynas, atkeliaujantis į Lietuvą, dažniausiai gaminamas Europoje.

15min.lt įspėja: tai nėra reklama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius