-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulenė Chlevickaitė: „Bėgimas tampa madingu“

Artėjant pavasariui dauguma dailiosios lyties atstovų entuziastingai pradeda sportuoti ir laikytis įvairiausių dietų, kad tik atsikratytų po žiemos likusių papildomų kelių kilogramų. Juk kiekviena moteris šiltąjį metų sezoną nori pasitikti atrodančios gražiai ir žvaliai.
Saulenė Chlevickaitė
Saulenė Chlevickaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

O ką reikėtų daryti, kad nuostabiai atrodytum visus metus? Tikrai dauguma atsakytų, kad reikėtų sportuoti visus metus. O ką daryti, jeigu kartais pritrūksta valios ar noro?

Masiniai bėgimai – vis daugiau dėmesio sulaukiantys renginiai, kurių metu žmonės ne tik aktyviai praleidžia laiką, bet susiranda naujų draugų bei atranda motyvacijos ir noro sportuoti toliau. Balandžio 12 dieną besiruošiančios „Fresh madingame bėgime“ dalyvauti žinomos šalies moterys tvirtino, kad sportuoti yra būtina, o masiniai bėgimai garantuoja ne tik gerai praleistą dieną, bet ir aktyvią mankštą.

„Kad sportas sveikata, esu jau įsitikinusi vos mėnesį palankiusi sporto klubą. Iškart jautiesi tvirtesnė, žvalesnė. Bet aišku, kad pastoviai tuo užsiimtum, tai turėtų tapti kaip gyvenimo filosofija. Šiuo metu nesportuotu, bet save teisinu, kad mano aktyvus lakstymas per dieną iš vienos vietos į kitą irgi yra sportas. Prie „Fresh bėgimo“ prisijungiau, nes jame dalyvaus šaunus žmonės, o ir pavasarėja taip gražiai... manau, kad šauniai praleisime laika!“, – apie sportą ir dalyvavimą bėgime pasakojo Saulenė Chlevickaitė.

Saulenei pritarė ir modeliu dirbanti Nikoleta Vaičiūnaitė, kurios gyvenime sportas užima labai svarbią vietą: „Jeigu nori gerai jaustis ir gerai atrodyti – sportuoti yra būtina. Tai ne tik padeda palaikyti gerą formą, bet ir nuotaiką. Aš sportuoju ir man tai labai patinka ir padeda visada būti žvaliai. O tokie masiniai bėgimai – tai labai geras paskatinimas sportuoti tiems, kurie vis dar bando prisiversti tai padaryti.“

Nikoleta netgi pasidalijo savo geros savijautos receptu, kuris pravers bene kiekvienai daliosios lyties atstovei: „Norint visą dieną atrodyti ir jaustis žvaliai, pirmiausiai yra būtina atsikelti geros nuotaikos. O tada mankšta, sportas ir žinoma, sveika mityba, kuri yra neatsiejamas dalykas norint atrodyti gražiai.“

Norime priminti, kad balandžio 12 dieną vyksiančiame „Fresh madingame bėgime“ gali dalyvauti kiekvienas, norintis smagiai praleisti dieną.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Saulenė Chlevickaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Saulenė Chlevickaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius