-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Siparis ves laidą apie bušido kovas

Azartas, kova ir vyriškumas, taip būtų galima apibūdinti balandžio mėnesį startuosiančią naują Lietuvos ryto televizijos laidą „Bušido LT“. Prie televizijos ekranų nauja laida apie bušido kovos meną žiūrovus kvies kas antrą sekmadienio vakarą.
Saulius Siparis
Saulius Siparis

„Bušido kovos meno šaknys aptinkamos dar samurajų epochoje. Samurajų moralės normos ir vertybės buvo ir yra vienas pagrindinių Japonijos dvasinės kultūros pamatų,“ – apie bušido filosofiją pasakojo laidos „Bušido LT” prodiuseris Laurynas Valūnas.

Pasak prodiuserio, bušido kovos menas sparčiai populiarėja ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Nauja laida bus pirmoji, kuri televizijos žiūrovams praneš apie kovotojų iš Lietuvos pelnytas pergales prestižiniuose tarptautiniuose turnyruose. Didelis dėmesys bus skiriamas garbingiems, stipriems bei perspektyviems sportininkams. Netrūks įtampą ir adrenaliną keliančių kovų, pergalės džiaugsmus ir pralaimėjimo nuoskaudas atspindinčių akimirkų. Laidos „Bušido LT“ žiūrovai taip pat išvys aibę diskusijų su profesionaliais sportininkais, jų treneriais bei sporto ekspertais. Bušido pasaulio atstovus laidoje kalbins aktorius Saulius Siparis.  

„Šios laidos vedėjo kėdė – tai naujas, tačiau asmeniškai labai įdomus amplua. Laidoje „Bušido LT” šio sporto mėgėjai išvys garsiausius Lietuvos ir pasaulio kovinio sporto turnyrus, įspūdingiausias pergales, susipažins su žymiausiais kovotojais. Studijoje man teks garbė ne tik diskutuoti su garsiausiais šios sporto šakos atstovais, bet ir komentuoti geriausias įvykusias kovas. Tikiuosi, jog šią laidą stebės ne tik vyrai, bet ir jų antrosios pusės.“ – apie naują laidą kalbėjo „Bušido LT“ vedėjas Saulius Siparis.   

Pirmosiose laidose televizijos žiūrovus turėtų prikaustyti geriausi tarptautinio bušido turnyro „K-1 & King of Kings Europe GP in Vilnius 2011“ momentai bei įtempčiausios kovos. Nauja laida „Bušido LT“ bus rodoma nuo balandžio 10 d. kas antrą sekmadienį 23 valandą 10 minučių per Lietuvos ryto televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius