Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio atgarsiai: vestuvės Kaune ir Jakiškių dvare, gimtadienis Maskvoje ir staigmena lėktuve

Paskutinį birželio savaitgalį garsių žmonių gyvenime netrūko įvykių. Antrą kartą susituokė atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (23) ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas (26), vienas kitam amžinąjį „taip“ ištarė „Šiaulių“ krepšininkas Ignas Vaitkus (25) ir mylimoji Monika Valčiukaitė (24). Vestuvių aidai skambėjo ir užsienyje. Tiesa, pasaulyje neišvengta ir tragiškų įvykių.
Atlikėja Vasha, krepšininkas Ignas Vaitkus ir Monika Valčiukaitė, aktorius Žilvinas Tratas su dukra Lukerija
Atlikėja Vasha, krepšininkas Ignas Vaitkus ir Monika Valčiukaitė, aktorius Žilvinas Tratas su dukra Lukerija / E.Ovčarenko, A.Staponkaus ir asmeninio albumo nuotr.

Savaitgalį šventė meilę

Nors orai buvo kaip niekad permainingi, tai planų nesugriovė – šis savaitgalis buvo dedikuotas meilei.

2016-aisiais Vilniuje slapta įregistravę civilinę santuoką, šeštadienio popietę antrą kartą susituokė atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (23) ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas (26). Visada žinoję, kad norės amžiną meilę prisiekti prieš Dievą, džiaugėsi „pagaliau tapę tikra šeima“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės

„Civilinė santuoka mums nieko nereiškia, tai tik pavardė ir dokumentas, daugiau jokių emocijų, nieko ypatingo. O bažnytinė tiek man, tiek Ronaldui svarbi, galvojame, kad jei prieš Dievą prisiekiame, tai visam gyvenimui, kad šio žodžio nesulaužysime. Tai lyg tam tikras mūsų santuokos sutvirtinimas“, – 15min sakė Vasha.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune – atlikėjos Vashos ir krepšininko R.Rutkausko vestuvės: pasirinko ypatingus liudininkus

Vienas kitam amžiną meilę šeštadienį Jakiškių dvare, Joniškio rajone ištarė „Šiaulių“ krepšininkas Ignas Vaitkus (25) ir su įvairiais edukaciniais projektais dirbanti Monika Valčiukaitė (24). Pora šiai ypatingai dienai ruošėsi kone metus, apie šventės detales pradėjo galvoti iškart po pernai liepą vykusių sužadėtuvių.

„Švenčiame meilę, – taip apie vestuves 15min kalbėjo laiminga nuotaka. – O Jakiškių dvare meilės auros netrūksta – net dvaro šeimininkės vardas Meilė!“

TAIP PAT SKAITYKITE: Krepšininko I.Vaitkaus ir M.Valčiukaitės vestuvės dvare: šventės stilių įkvėpė jaunikio kostiumas

Birželio 30-ąją Prancūzijoje ištekėjo buvusi Holivudo žvaigždės Johnny Deppo (55) mylimoji Prancūzijos aktorė, modelis ir dainininkė Vanessa Paradis (45 m.). Jos sutuoktinis – prieš 15-ka metų Vilniuje mirtinai sumuštos aktorės Marios Trintignant buvęs vyras, žinomas prancūzų režisierius, rašytojas Samuelis Benchetritas (45 m.)

Vida Press nuotr./Vanessa Paradis ir Samuelis Benchetritas
Vida Press nuotr./Vanessa Paradis ir Samuelis Benchetritas

Vestuvės vyko šiaurės Prancūzijoje, valanda kelio nuo Paryžiaus. Pasak dienraščio. Skelbiama, kad vestuvių dieną prancūzų aktorė Vanessa Paradis vilkėjo tradicinę baltą suknelę ir nuometą. Jaunikis puošėsi mėlynu kostiumu.

Vestuvių nuotraukas galite pamatyti ČIA.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi Johnny Deppo mylimoji Vanessa Paradis ištekėjo už režisieriaus Samuelio Benchetrito

Palikęs žmoną ryžosi santuokai su vyru

Savaitgalį išskirtinio susidomėjimo sulaukė įkvepianti istorija apie lietuvį Viktorą, kuris vieną dieną įveikė kone didžiausią priešą – save. Ir suprato, kad daugiau nebegali sau meluoti.

Dešimt metų pragyvenęs su mylima moterimi, su kuria susilaukė sūnaus, jis išdrįso gyventi taip, kaip nori. O suradęs artimą sielą Nyderlanduose Viktoras išsiskyrė su žmona, jis ryžosi santuokai su vyru.

Asmeninio albumo nuotr./Viktoras ir Dennis
Asmeninio albumo nuotr./Viktoras ir Dennis

Prisipažinti, kad esi gėjus, ir pripažinti tai garsiai jam buvo gyvenimo iššūkis. „Viskas prasidėjo paauglystėje... Jau tuomet supratau, kad esu kitoks. Tačiau visuomet bijojau atsiskleisti, bijojau, kad kas nors apie tai sužinos, slėpiausi, galvojau, kad niekam nepasakosiu, ir taip numirsiu su savo paslaptimi“, – 15min prisipažino Viktoras.

TAIP PAT SKAITYKITE: Su olandu susituokusį lietuvį Viktorą palaikė visa šeima: „Bijojau įskaudinti žmoną ir vaikus“

Žilvino Trato dukters gimtadienis Maskvoje

Birželio 28-ąją aktoriaus Žilvino Trato ir buvusios Rusijos oligarcho žmonos Julijos Lubičanskajos pirmagimė Lukerija šventė savo dvejų metų gimtadienį.

Spalvingoje šventėje Maskvoje dalyvavo ir mergaitės tėtis, su 15min skaitytojais savaitgalį pasidalijęs nuotraukomis. Ž.Tratas neslėpė, kad po sunkių skyrybų vėl galėjo pasimatyti su dukra. „Ji iš karto mane pažino ir nepaleido iš rankų“, – sako Žilvinas.

Asmeninio albumo nuotr. /Žilvino Trato ir Julijos Lubičanskajos dukters gimtadienis
Asmeninio albumo nuotr. /Žilvino Trato ir Julijos Lubičanskajos dukters gimtadienis

„Dukros buvau seniai nematęs, nes mūsų su Julija keliai išsiskyrė ne itin gražiai. Buvo daug nemalonios trinties, todėl nusprendėme kurį laiką pabūti atskirai, nurimti. Dabar, po kelių mėnesių pertraukos, lyg ir viskas aprimo, lyg ir galime jau žmogiškai susikalbėti. Ir atsirado galimybė bendrauti su dukra“, – 15min atvirai sako aktorius Žilvinas Tratas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žilvinas Tratas Maskvoje atšventė dukros Lukerijos gimtadienį: „Džiaugiuosi, kad vėl galiu ją matyti“

Lėktuve – netikėta staigmena Aušrinei Sabonytei

Birželio 30-ąją Arvydo ir Ingridos Sabonių dukra Aušrinė Sabonytė šventė 21-ąjį gimtadienį. Gimtadienio sveikinimų Aušrinė sulaukė lėktuve, skridusiame į Budapeštą, kur Lietuvos krepšinio rinktinė rungtynėmis su Vengrija užbaigs atranką į 2019-ųjų pasaulio čempionatą.

Lėktuvo pilotas merginai padovanojo gėlių, o salone buvę krepšininkai ir jų artimieji tuo metu uždainavo „Su gimimo diena“. Į Budapeštą atvyko ir Jono Valančiūno žmona Eglė Valančiūnienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Arvydo ir Ingridos Sabonių dukra Aušrinė 21-ojo gimtadienio proga sulaukė staigmenos lėktuve

Nuo kulkos žuvo jau trečias atlikėjas

Šeštadienio vakarą Toronte nušautas iš Kanados kilęs reperis Smoke Dawg. Mirtina kulka 21-erių metų muzikanto gyvybę nusinešė gatvėje, susišaudymo metu.

Kaip patvirtino Toronto policija, apie aštuntą valandą vakare gatvėje nuaidėjo keli šūviai. Susišaudymo metu nukentėjo dar du žmonės, reperis Smoke Dawg žuvo. Kol kas daug detalių apie aplinkybės nėra žinoma. Kaip skelbia „The Independent“, du įtariamieji, greičiausiai, pabėgo su juodu visureigiu arba baltos spalvos automobiliu. Tai yra trečioji reperio netektis per pastarąsias savaites

TAIP PAT SKAITYKITE: Kanadoje gatvėje nušautas 21-erių reperis Smoke Dawg: nuo kulkos žuvo jau trečias atlikėjas

„Instagram“/Drake'as ir Smoke Dawg
„Instagram“/Drake'as ir Smoke Dawg

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius