Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalis festivalyje Nidoje Vaidui Baumilai prasidėjo nesėkme

Birželio 8-10 dienomis vykstantis sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalis šeimoms „Sveika, Neringa!“ į pajūrį sutraukė ne tik gausybę poilsiautojų, bet ir žinomus Lietuvos žmones.
Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė
Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vasaros sezono atidaryme linksminosi Oksana ir Deividas Šemberai, Vilma Javtokienė bei Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su atžalomis. Progos pasimėgauti Nidos gamta nepraleido ir dainininkas Vaidas Baumila su drauge Monika ir augintine Bite.

Tiesa, atlikėjui savaitgalis prasidėjo ne itin sėkmingai. „Traukiau telefoną iš kišenės, šis nukrito ir sudužo. Tiesa, po namų apiplėšimo visą savo turtą esu apdraudęs, todėl tai nuotaikos baisiai nesugadino“, – neseną nelaimę prisiminė žinomas vyras.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė
Viganto Ovadnevo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė

„Į Nidą atkeliavome, nes Monika kuriam laikui ruošiasi išvykti į užsienį, o prieš tai norėjo pasidžiaugti lietuvišku pajūriu. Tai, kad čia vyksta festivalis „Sveika, Neringa!“ mums buvo labai maloni staigmena. Vakar mėgavomės „Lemon Joy“ koncertu, o šiandien, juokauju, bus tikras draugų vakarėlis – puikiai sutariame tiek su Leon Somov, tiek Daddy Was a Milkman, tiek Beatrich“, – šypsojosi atlikėjas.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė
Viganto Ovadnevo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė

V.Baumila taip pat atskleidė, kad sveika gyvensena ir aktyvus gyvenimo būdas jam – kasdienybė. „Mėgstu tiek žiūrėti, tiek žaisti krepšinį, nuolat keliauju motociklu. Praėjusiais metais buvau Himalajuose, apvažiavome Austriją, Ameriką“, – teigė žinomas vyras.

Šeštadienį festivalio „Sveika, Neringa!“ svečiai leido itin aktyviai – nuo ryto rinkosi į treniruotes, įvairių sportinių rungčių turnyrus, dalyvavo Vlados Musvydaitės kurtame „Delfi pėsčiųjų žygyje“. Vakare pajūrio svečių laukia įspūdinga laivų flotilė bei nemokamas koncertas, po kurio, norinčius grįžti į Klaipėdą, iki perkėlos nuveš nemokamas autobusas.

Daugiau akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius