Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scenografės Jūratės Paulėkaitės motina, praėjus keliems metams po dukros mirties, kreipėsi į ekstrasensus

TV3 eteryje ketvirtadienį žiūrovai išvys naują laidą „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“. Čia garsiausi ekstrasensai bandys įminti režisierių garbintos scenografės Jūratės Paulėkaitės mirties mįslę.
Aldona Paulėkienė
Aldona Paulėkienė / TV3 nuotr.

„Man labai gaila, kad niekas nepaskambino, niekas nepalaikė jos sunkią akimirką. Galiausiai mes ir nežinojome. Aš pats maniau, kad kitą dieną su ja susitiksiu, bet ta diena taip ir neišaušo“, – prisimena dizaineris Juozas Statkevičius.

Kęstučio Vanago/BFL nuotr./Jūratė Paulėkaitė
Kęstučio Vanago/BFL nuotr./Jūratė Paulėkaitė

Oficiali pareigūnų išvada – savižudybė, tačiau, net praėjus keleriems metams nuo mylimos dukters mirties, Jūratės motina negali patikėti, kad jos dukra pakėlė ranką prieš save. Nusižudė ar buvo nužudyta – tai baisus klausimas, kuris iki šiol kamuoja Jūratės mamą Aldoną Paulėkienę.

„Negalėjo ji pati, negalėjo“, – prieš televizijos kamerą emocijų ketvirtadienio vakarą neslėps scenografės mama.

Laida „Kitoks tyrimas. Ekstrasensų tiesa“ dar kartą atvers nusipelniusios Lietuvos scenografės J.Paulėkaitės bylą. Tyrimą vykdys bioenergetikė Oksana Sinkevičienė ir ekstrasensas Sigitas Povilaitis bei 23 metus policijos tarnyboje praleidęs laidos detektyvas Robertas Kliučinskas.

Pastarasis – į užtarnautą pensiją išėjęs policijos pareigūnas. Savo karjerą jis pradėjo kriminalinėje policijoje, dirbo specialiajame būryje ir savo gyvenime ne kartą žiūrėjo žiauriems nusikaltėliams į akis. Tirdamas J.Paulėkaitės atvejį jis pasuko teisiniu keliu ir gilinosi į pareigūnų surinktus faktus.  

Bioenergetikė ekstrasensė iš Zarasų O.Sinkevičienė iš pradžių gilinosi į Jūratės nuotrauką, o išsamesniam tyrimui susitiko su velionės mama.

Visas versijas galėsite sužinoti šį ketvirtadienį 20 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius