Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ščiogolevaitė Romoje gyveno Melo Gibsono kambaryje

Jau šį pirmadienį, sausio 18-ąją, 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laida „Gyvenimas yra gražus“ savo žiūrovams parodys įspūdingus kadrus iš Italijos, kur prieš kelias savaites vienoje scenoje su pasaulinio garso žvaigždėmis koncertavo ir dainininkė iš Lietuvos. Kelionė į Romą netikėta buvo ir pačiai „Chorų karų“ komisijos narei, šiuo metu vienai populiariausių mūsų šalies atlikėjų Rūtai Ščiogolevaitei, kuri Italijoje buvo sutikta kaip didžiulė įžymybė.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 3 Melas Roma Grožis

Vien ko verti prabangūs apartamentai pačioje Romos širdyje, kuriuose ką tik gyveno Melas Gibsonas. „Šviesiaplaukė išskirtinio balso savininkė iš Lietuvos“, – taip Rūtą vadino vietos žiniasklaida, netramdžiusi didžiulio susidomėjimo, kaip 26-erių merginai pavyko patekti į vieną svarbiausių koncertų šioje šalyje ir scenoje pasirodyti kartu su tokiomis legendomis kaip Enio Maricone ar Marta Stuart.

Dėmesį į lietuvių žvaigždę kaip mat atkreipė ir pasaulinio garso kino prodiuseris Enzo Petri, dirbęs su tokiomis ekrano legendomis kaip Sofia Loren.

„Aš nieko nepamenu, tiesiog baigiau dainuoti, pasigirdo plojimai ir tik tada atsipeikėjau, kad stoviu Romos bazilikoje, man už nugaros simfoninis orkestras, o priešais – išskirtinė publika“, – lemtingos kelionės į Italiją akimirkomis su „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovais dalinsis R. Ščiogolevaitė, kurios sėkmingą pasirodymą televizija transliavo keliasdešimčiai milijonų žiūrovų visame pasaulyje ir jau kitą dieną aprašė didžiausi Italijos dienraščiai.

Tačiau dar didesni netikėtumai Rūtos laukė jau sugrįžus namo. Po keleto dienų skambutis iš Italijos ją pribloškė – lietuvė skubiai kviečiama vėl atvykti į įspūdingą naujametį koncertą.

„Jai žadama tarptautinė karjera“, – puse lūpų užsimena atlikėjos vadybininkė Kristina Kaikarienė, pati sunkiai galinti patikėti tuo, kas šiandieną vyksta.

„Jeigu nebūčiau pasiruošusi, tai permainos mano gyvenime tikrai nevyktų“, – per interviu prisipažins pati Rūta. Tačiau netrukus pokalbis nuo pribloškiančių karjeros galimybių pakryps į asmeninį gyvenimą ir paaiškės, jog ir čia netrūksta permainų.

„Šie metai man labai įdomūs, aš keičiuosi, daug ką pervertinu ir permąstau. Manęs daug kas iki šiol nepažino tikrosios, dažniau tikėjo kreivais stereotipais apie griežtą, šaltą ir arogantišką Rūtą Ščiogolevaitę, bet viduje esu kitokia“, – atviraus pati dainininkė.

„Kokie klausimai iki šiol tave labiausiai erzina?“ – ją lengvai provokuos siužeto autorius Edvardas Žičkus, tačiau Rūtos atsakymas nustebins ir jį.

„Erzina, kai klausia, kaip sekasi gyventi su jaunesniu Deividu... Bet nebeerzina, kai paklausia apie vedybas“, – pirmadienio TV3 laidoje intriguos viena populiariausių lietuvių atlikėjų.

Įspūdingi kadrai iš Romos ir pokalbis apie didžiules permainas Rūtos Ščiogolevaitės gyvenime – jau šį pirmadienį, sausio 18-tąją, 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo žurnale „Gyvenimas yra gražus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius