-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimą sukūręs Alanas Chošnau taps tėvu – jo mylimoji nėščia

Pramogų pasaulio užkulisiuose gerą mėnesį sklandė kalbos, kad jau kurį laiką viešumoje nesirodantis dainininkas Alanas Chošnau ketina slapta vesti. Paaiškėjo, kad atlikėjas ne tik susituokė, bet ir taps tėvu.
Alanas Chošnau
Alanas Chošnau / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

15min.lt žiniomis, dainininkas priėmė sprendimą tuoktis daugiau kaip prieš mėnesį. 37-erių muzikanto išrinktoji – Vilniuje gyvenanti 31-erių Valda Rukštelytė. Pora turėtų susilaukti ir bendro vaikelio – kaip portalui sakė patikimi šaltiniai, A.Chošnau kartu su V.Rukštelyte daugiau kaip prieš savaitę Varėnoje lankėsi vienoje šeimyninėje šventėje. Tąsyk moteris neslėpė jau matomo nėščiosios pilvuko, manoma, kad ji laukiasi jau daugiau kaip tris mėnesius.

Nors pasirodė kalbų, esą vengdami viešumo A.Chošnau su mylimąją tuoktis pabėgo į kaimyninę Latviją, Rygą, neatmetama tikimybė, kad pora susituokė Varėnoje, mat tuoktuvių šventėje dalyvavo jaunosios šeimos draugai, nepanorę atskleisti ceremonijos vietos. Varėnos miesto Šv. arkangelo Mykolo parapijos bažnyčios ir Valkininkų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo parapijos bažnyčios dvasininkai teigė, esą A.Chošnau nesutuokė. 15min.lt nepavyko susisiekti tik su Senojoje Varėnoje esančios Šv. arkangelo Mykolo parapijos bažnyčios klebonu.

Tiesa, didelė tikimybė, kad dainininkas savo santuokos katalikų bažnyčioje ir neįteisino. Jis, kaip pats teigė, yra nepraktikuojantis musulmonas.

Kaip 15min.lt sakė Varėnos Civilinės metrikacijos skyriaus specialistė, A.Chošnau santuokos jie neįregistravo. „Būtų gerai Varėnai, jei jis čia susituoktų, nors gal atvažiuos dar“, – linksmai nusiteikusi buvo moteris.

Anksčiau kone dešimtmetį A.Chošnau draugavo su savo buvusia vadybininke Aida Žiliūte. Jie nutraukė santykius kiek daugiau nei prieš metus. „Panašu, kad Alano vedybos – tik pokštas, nieko apie tai negirdėjau, nors nenustebčiau, jei taip įvyktų“, – vos pasirodžius įtarimams apie dainininko vestuves 15min.lt sakė A.Žiliūtė.

A.Chošnau su V.Rukštelyte viešumoje nesirodė, nekalbėjo apie judviejų santykius. Vedybų klausimo nekomentavo ir šiuo metu atlikėjo vadyba užsiimanti Kristina Kaikarienė. Anksčiau ji 15min.lt sakė nesanti tokia artima A.Chošnau bičiulė, kad žinotų apie jo vestuves.

Teigiama, kad šiuo metu atlikėjas, kurį laiką nesirodęs Lietuvos scenoje, ruošia naują koncertinę programą. Ją ketinama pristatyti po mėnesio ar daugiau. Beje, prieš porą savaičių vykusiame labdaros renginyje Kaune buvo tikimasi A.Chošnau pasirodymo, tačiau atlikėjas į renginį neatvyko.

Susisiekti su pačiu A.Chošnau jau kurį laiką nepavyksta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius