-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narys išliaupsino nuogą Dainos Bilevičiūtės kūną

Dainininkė Daina Bilevičiūtė (54) moka stebinti savo gerbėjus ir visą Lietuvą. Paskutiniu akibrokštu tapo visiškai nuogos atlikėjos fotosesija ir premjerinė jos daina. Tačiau kol vieni kritikuoja dainininkės drąsą apsinuoginti, politikai stojo ginti atlikėjos ir pripažįsta – D.Bilevičiūtės kūno linijos itin seksualios.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Iridijaus Švelnio nuotr.

„Tai yra menas, visai ne tai, ką daugelis pripratę matyti interneto puslapiuose. Aš prieš sutikdama šiai fotosesijai ilgai galvojau, tačiau pabendravusi su fotografu – ryžausi. Domėjausi netgi kam aktualiausia bus ši mano fotosesija. Tai yra jaunimas, interneto lankytojai. O čia yra puikus būdas atkreipti dėmesį į naują mano dainą“, – „Lietuvos ryto“ laidoje laidoje „Ant bangos“ pasakojo D.Bilevičiūtė.

Stebėdamas atlikėjos naujosios fotosesijos nuotraukas, abejingas neliko Seimo narys Antanas Matulas (61). Pasak jo, ne visiems vyrams patinka itin lieknos moterys.

„Žinokite, jūsų kūno linijos labai išraiškingos. Neslėpkite jų. Yra daug vyrų, kuriems patinka šiek tiek putlesnės moterys. Kur galima pamatyti daugiau jūsų nuotraukų? Aš galiu pasakyti, kad pamatęs jūsų naują fotosesiją kai kurias vieteles prisiartinau“, – sakė politikas A.Matulas.

Po tokių Seimo nario komplimentų dainininkė maloniai sutriko, išraudo ir prarado kalbos dovaną.

Iridijaus Švelnio nuotr./Daina Bilevičiūtė
Iridijaus Švelnio nuotr./Daina Bilevičiūtė

Pati Daina 15min pasakojo, kad įsiamžinti visiškai nuogai pasiūlė fotografas Iridijus Švelnys. „Nors esu visko mačiusi, daug mėginusi, fotografavusis ir apsinuoginusi, tačiau jam teko ilgai įkalbinėti“, – pripažįsta ji.

Daina pasakoja, kad nusirengti prieš mažai pažįstamą žmogų tikrai nebuvo lengva. Tačiau bendraudama su juo, netrukus apsiprato ir galiausiai jautėsi visiškai laisvai.

„Jis sugebėjo išjungti mano visas baimes. Iridijus mokėjo taip atpalaiduoti, kad po fotostudiją vaikščiojau kaip namuose. Čia jau yra jo nuopelnas, kad jis moka taip elgtis su moterimis. Jis moters kūną naudoja kaip ginklą, kaip kūrinį, kaip meną“, – menininkui liaupsių negailėjo Daina.

Daugiau Dainos Bilevičiūtės fotosesijos kadrų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius