Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį Natalija Bunkė sulaukė 29-erių

Vasario 5-ąją, sekmadienį, dainininkė Natalija Bunkė šventė savo 29-ąjį gimtadienį.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Likus vos kelioms dienoms iki savo šventės, portalui Žmonės.lt N.Bunkė tikino dar nė nenutuokianti, kaip paminės šventę. „Net neturiu laiko apie tai mąstyti – tiek daug darbų, tenoriu pailsėti. Neseniai mano vyras kaip tik paklausė, kaip švęsime. Atsakiau, kad jokio skirtumo“, – sakė ji.

Pasak atlikėjos, norint pasidžiaugti švente, visų pirma reikia jos laukti. „Vaikystėje džiaugiausi sulaukusi gimtadienio. Dabar nebe taip – visgi senstam! Tačiau dėl to nepergyvenu. Šventė yra tada, kai ją sukuri – organizuoji, lauki, sutikinėji svečius. Kai neplanuoji jos, tada ir nejauti šventinės nuotaikos“, – svarstė ji.

Mėgsta originalius sveikinimus

„Vaikystėje džiaugiausi sulaukusi gimtadienio. Dabar nebe taip – visgi senstam!“

Prabilusi apie šventines dovanas N.Bunkė tikino, jog pačios geriausios dovanos – originalios. „Man visiškai neįdomios praktiškos dovanos... Pavyzdžiui, kažkada esu gavusi net 25 čekius apsipirkimui skirtingose parduotuvėse. O kartą man padovanojo didžiulį maišą pistacijų – apie 24 kilogramus svėrė! Visas jas suvalgiau, nes labai mėgstu“, – prisiminė dainininkė.

Anot N.Bunkės, pati įsimintiniausia jos gimtadienio šventė vyko prieš kelerius metus. „Tada dalyvavau šokių projekte. Pasibaigus filmavimui, mano draugai ir artimieji užrišo man akis ir išsivežė. Nė nenutuokiau, kur mane vežė, o jie, pasirodo, buvo išnuomavę visą barą mano šventei!“ – prisiminė atlikėja.

Tąkart uždarame rate pirmąkart nuskambėjo ir daina „Su gimtadieniu, žiurkike“, kurią atliko Alanas Chošnau, Vytautas Rumšas ir Deivydas Zvonkus. „Tik po metų ji buvo atlikta ir plačiajai visuomenei vienos laidos metu – tada ją dainavo D.Zvonkus, Stano ir Egmontas Bžeskas“, – pasakojo N.Bunkė.

Šmaikštusis ankstesnių metų pasveikinimas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius