Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksas su draugu: 6 gyvenimiškos istorijos

Ar kada nors romanas su draugu, kai save laikote tik draugais, tačiau apėmus tinkamai nuotaikai sugulate į lovą, baigėsi laimingai? Šešios tokį romaną mezgusios moterys dalijasi savo patirtimi. Išklausykite jas ir darykite išvadas patys.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Miegoti su juo ar ne? Toks klausimas iškyla kiekvienai vienišai merginai, kurios artimas draugas – išties patrauklus vaikinas. Pripažinkite, tokį klausimą sau esate iškėlusi ir jūs. Ir jis reikalauja apmąstymų. Taip, draugas nuolat klauso jūsų pasakojimų apie erzinančius bendradarbius, toleruoja jūsų keistus įpročius, žino, ką mėgstate valgyti pusryčiams... Tai kodėl nemiegoti?

Filme „Draugiškas seksas“ tokie santykiai Justinui Timberlake'ui ir Milai Kunis išsirutuliojo išties laimingai, tačiau visi žinome, kad realybė gali būti kitokia. Šešios 20–30 metų amžiaus merginos portalui Youtango.com išdrįso papasakoti apie savo patirtį, kai draugiškų santykių su bičiuliu riba buvo paminta. 

1.    „Man teko gūglinti, kodėl jo penis atrodo kaip skruzdėda“, – Jamie

Nė nereikia abejoti, kad yra daugybė gilių ir filosofinių citatų, reiškiančių mintį, kad geriausios draugystės yra tos, iš kurių mokomasi. Nereikia abejoti ir tuo, kad nė viena iš jų netiktų žinant šios draugystės aplinkybes. Kai Jamie suprato, kad ji ir jos draugas Benas vieną kitą traukia seksualiai, mergina nutarė jį pakviesti drauge pavakaroti. Jamie nebuvo nesvarbu, kaip toks vakaras gali baigtis – ji tikėjosi drauge praleisti naktį. Ir praleido, tačiau nusivylė. 

Benas ir Jamie kartu nuėjo į barą ir jau netrukus mergina buvo apstulbinta: iki šiol didžiulį dėmesį jai rodęs Benas daug labiau norėjo pasinerti į juokingą ir Jamie gėdą darantį šokį vidury užeigos, nei būti kartu su ja. Vis dėlto ji nenuleido rankų: pasikvietė Beną drauge praleisti naktį jos namuose. „Tai buvo pirmas kartas, kai pamačiau neapipjaustytą penį. Atrodė kaip skruzdėda! Jam išėjus jaučiau šleikštulį – ne dėl jo penio, tačiau dėl visos nakties įvykių. Jo žinučių ir skambučių vengiu iki šiol“, – pasakoja Jamie.

Jis ir Ji
Jis ir Ji

2.    „Kiekvienas sugulovas turi galiojimo laiką“, – Karen

Šiuos žodžius turėtų įsidėmėti kiekviena moteriškos lyties atstovė ir tik tada pradėti svajoti apie amžiną gyvenimą kartu. Karen draugas Chrisas ją supažindino su visiškai nauja seksualine patirtimi ir privertė jį įsimylėti. „Mums pirmąkart besimylint pasakiau jam, kad niekad nesu pajautusi orgazmo. Chrisas atsakė, kad tuojau sužinosiu, kas tai per jausmas. Tą jausmą jaučiau visą vasarą, nuo kitų ir paties Chriso slėpiau, kad imu jam jausti šiltus jausmus – visiems aplink sakiau, kad tai – tik seksas“, – pasakoja Karen.

Jausmai Chrisui tik stiprėjo, kai Karen sužinojo, kad apie intymiausias jųdviejų gyvenimo detales jis pasakoja visiems iš eilės. „Jis pasakojo slapčiausius dalykus, o jo draugai man dėl jų net klijavo pravardes“, – su skausmu veide pasakoja Karen.

3.    „Juokiausi, nes negalėjau patikėti, kad mes tikrai mylimės, o jis iš jaudulio prarado ūpą“, – Steph

Kai Steph ir jos draugas pirmąkart mylėjosi, ji negalėjo nustoti juoktis. „Tiesiog negalėjau! Klaupdamasi ant žemės, kad patenkinčiau jį oraliniu būdu, negalėjau nustoti kikenti, o jis dėl nervų tiesiog prarado ūpą. Bandžiau jam įrodyti, kad juokiuosi ne iš jo, o iš to, kas vyksta, tačiau neįtikinau“, – pasakoja Steph. Nereikia nė aiškinti, kad darbo ji taip ir nepabaigė, tačiau abudu išliko gerais draugais. Už miegamojo ribų.

4.    „Jaučiausi lyg būčiau užstrigusi pirmame kvailo kompiuterinio žaidimo lygyje“, – Breanne

Viena geriausių tokių santykių savybių – viskas puikiai klostosi tol, kol abu partneriai jaučiasi taip pat. „Mūsų santykiai truko 10 mėnesių. Nenorėjau to vadinti draugišku seksu, tačiau nenorėjau ir išsiskirti su juo, mat jis man tikrai patiko, nors kaip pora ir nedraugavome. Jis nuolat sakydavo, kad yra nepasiruošęs rimtiems santykiams, tačiau jo elgesys bylojo ką kitą. Ilgainiui nebeištvėriau – pasakiau jam, kad yra du variantai – tapti pora arba viską baigti. Jis atsakė mane mylįs, tačiau nenorintis trukdyti mano mokslams. Taip, iš tiesų, lyg jei turėčiau vaikiną mesčiau universitetą“, – pasakoja Breanne. 

Jiedu išliko draugais, tačiau Breanne niekad nepamiršo savigarbos. „Neketinu pataikauti žmogui, kuriam patinku, tačiau ne taip smarkiai, kad galėtų mane priimti kaip savo merginą“, – sako ji.

Jis ir Ji
Jis ir Ji

5.    „Niekad nemiegok ilgiau nei iki 9 val. ryto“, – Ashley

„Vieną naktį likau nakvoti draugo namuose, mat iš vakaro nemažai išgėrėme. Likau nepaisydama to, kad kitą dieną turėjau anksti keltis ir su draugais eiti stebėti futbolo rungtynių. Mes mylėjomės, ryte pabudau 8 ryto, mane kamavo siaubingos pagirios. Nutariau niekur neiti ir toliau miegoti“, – pasakoja Ashley.

Ji atsikėlė apie vidudienį, draugas vėl norėjo mylėtis. „Tą ir padarėme. Praėjus valandai po sekso jis mane metė – pasiūlė eiti iš jo namų. Išėjau. Tokio jausmo nelinkėčiau niekam – nesu nelaiminga dėl to, kad nepatinku jam, tačiau man nepatinka toks elgesys. Futbolą vėliau tądien stebėjau viena, mano drabužiai atsidavė jo kvapu, o kūną skaudėjo nuo sekso“, – pasakoja ji.

Į galimybę susidėti su draugu ateityje Ashley nenumoja ranka, tačiau nuo šiol į vyrus žvelgia įtariai. „Niekada nemiegosiu ilgiau iki 9 valandos. Sako, nieko gero neįvyksta po 2 valandos nakties? Nieko gero neįvyksta po 9!“ – nukerta.

6.    „Jis tikrai ateis į mano vestuves“, – Danielle

Tačiau pasilaikykite sveikinimus sau – jis tikrai nebus jaunikis. Danielle ir Ryanas sugebėjo išsaugoti draugiškus santykius ir palaiko juos jau aštuonerius metus nepaisant to, kad prieš tai pamynė draugiškų santykių ribą. 

„Viskas prasidėjo mokykloje, kai susipažinome. Ilgainiui mes tapome kiek daugiau nei draugais, tačiau tai netruko ilgai. Vėliau net ryžausi susitikinėti su geriausiu jo draugu – tai buvo tarsi testas jam, tačiau jis šį testą išlaikė“, – pasakoja Danielle. 

Gerų jos ir Ryano santykių priežastis – abu gerbia vienas kitą. „Dar ir dabar, jei nė vienas iš mūsų su niekuo nesusitikinėja, susimetame“, – pasakoja Danielle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius