-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualumas pagal zodiako ženklus

Susipažinkite su erotiniu horoskopu pagal zodiako ženklus.
Erotika
Erotika / 123RF nuotr.

AVINAS  

Šio ženklo atstovai savo seksualinį gyvenimą pradeda paprastai gana anksti. Nepaisant to, Avinas visą gyvenimą išlieka drąsiu eksperimentuotoju nei patyrusiu žinovu intymioje gyvenimo sferoje. Avino aistra visada kvepia gaivumu, išradingumu, todėl šio ženklo žmonės kiekvieną naują partnerį myli kaip pirmą ir jam jis nori būti vienintelis. Be to,iš prigimties Avinui būdingas seksualinis aktyvumas ir ištvermė padeda jiems būti neišsenkančiais sekse.

Tačiau ne tik intymioje sferoje, bet apskritai gyvenime Avinas ieško nuolatinio atsinaujinimo, nori, kad kuo geriau būtų įvertintos jo galimybės. Žavėjimosi ir pagyrimų lavina įkvepia Aviną naujiems seksualiniams žygdarbiams.

Moteris Avinas būna nepaprastai drąsi seksualiniuose eksperimentuose. Tuo tarpu vyras labiau atsargus. Mat jam nėra nieko baisiau kaip patirti fiasko. Tačiau jis nebijo patekti į juokingą ar keblią situaciją, todėl gali pasiūlyti savo širdies damai užsiimti seksu visai nelauktoje vietoje.
Avinas gali išgąsdinti partnerį savo reikalavimais, o paskui nustebinti švelnumu ir dėmesiu. Šios jo savybės  nepaprastai derinasi su jo aistringumu, kartais pereinančiu net į agresyvumą. 

JAUTIS  

Jautis retai užmezga daug meilės romanų, o juo labiau kelis vienu metu. Intymiuose santykiuose šio ženklo atstovai laikosi tradicijų ir dauguma iš jų išsaugo nekaltybę iki vedybų, o ir po to būna ištikimi savo antrosioms pusėms.

Sekse jaučiai greičiau švelnūs nei aistringi. Ji nelinkę eksperimentuoti. Vyrai jaučiai negaili jėgų, tenkindami partnerės norus, tačiau neleidžia jai dominuoti, o kartais net bijo jos pernelyg didelio aktyvumo. Šio ženklo moterys noriai priima partnerių glamones, tačiau niekada neleidžia daryti intymiuose santykiuose tai, kas joms nepatinka.

Jautis žino savo kainą ir savo seksualines galimybes. Jam būdinga intuicija, todėl iš karto pajunta, jei partneris veidmainiauja ar apsimetinėja.

Įsimylėjęs Jautis greitai sukalbamas, bet vargu ar prisipažins, kad partnerio pasiūlyta naujovė sekse suteikė jam didelį malonumą. Ištikimybė nusistovėjusioms tradicijoms, būdinga šio ženklo žmonėms, itin stipriai atsiskleidžia erotinėje gyvenimo sferoje.

DVYNIAI  

Dvynių seksualinis gyvenimas – įvairiapusiškas. Jei ne dėl didelio partnerių skaičiaus, tai dėl siekimo patirti naujus pojūčius, pasirengimo drąsiems eksperimentams. Apskritai, juos traukia visa tai, kas egzotiška.

Šio ženklo atstovai sugeba suteikti malonumą beveik kiekvienam partneriui, nors širdyje jie gali būti visiškai abejingi jam. Tačiau sau Dvyniai reikalauja išskirtinio dėmesio ir nuoširdžių santykių, o pajutę atšalimą iš partnerio pusės, kaip mat praranda bet kokį susidomėjimą juo.

Dvyniai - puikūs meilužiai, kadangi jų intuicija padeda suprasti partnerio norus iš užuominų ar net atspėti juos.  Dvyniai iš tų žmonių, su kuriais galima užmegzti santykius tik vienai nakčiai. O ir jie patys gana dažnai siekia tokių santykių: artumo be įsipareigojimų, kadangi  kaip įmanydami vengia  rutinos, monotonijos ir pilkos kasdienybės. Net ir tada, kai būna susieti vedybų saitais.  

VĖŽYS  

Vėžiai atkreipia į save priešingos lyties atstovų dėmesį nuo jaunumės. Jie ne tik romantiški svajokliai, bet ir linkę dažnai užmegzti meilės romanus. Susižavėti pirmu sutiktu žmogumi vėžiai, tikėtina, nepajėgs, tačiau pajutę kitų dėmesį tirpsta tarsi šokoladas saulėje.

Seksualiniame gyvenime šio ženklo atstovai greičiau geri mokiniai nei eksperimentuotojai. Mat jie nepasižymi stipriu temperamentu, tačiau stengiasi neapvilti sekso partnerio. Įsimylėjęs Vėžys pradeda liguistai nebepasitikėti savimi, todėl susidaro apgaulingas įspūdis, kad  jis šaltas kaip ledas.

Meilės reikaluose vėžiams pasitarnauja geras humoro jausmas. Dėl nepavykusio bučinio vėžiai gali pasijuokti, o štai jei nepasiseka intymus suartėjimas, juos gali  privesti iki rimto nusivylimo. Jie pradeda išgyventi, kentėti ir imasi tokių „žygdarbių“, kurių paskui labai gailisi.

Nors apskritai Vėžys būna atsargus  meilės reikaluose. Nepaisant to, jis dažnai neišvengia romantiškų susižavėjimų, kurie paprastai kenkia jo dvasinei seikatai. Žvelgiant iš kitos pusės,  gana ciniški vėžiai greitai nusivilia meile ir pakankamai dažnai keičia partnerius, sugebėdami palikti pėdsaką jų atmintyje  visą gyvenimą.

LIŪTAS

Meilė užima labai svarbią vietą šio ženklo atstovų gyvenime. Tiesiog Liūto širdis nepajėgi būti laisva. Ji būna arba užimta, arba sudaužyta. Be to, būdami ekstravertais, šie meilės fronto herojai  patiki savo išgyvenimus visiems iš eilės.

Liūtai tikisi iš sekso partnerių švelnumo, lankstumo ir glamonių, o taip pat visiško jo kaip lyderio pripažinimo šeimoje. Turėdami stipriai išvystytą nuosavybės instinktą, šio ženklo žmonės reikalauja iš mylimo žmogaus absoliutaus paklusnumo, o taip pat pagarbos, susižavėjimo ir kad nuolat pabrėžtų jo vertybes.

Šio ženklo atstovai nori nuolat dominuoti. Liūtas dažnai elgiasi priešiškai su už save menkesniu žmogumi. Pavyzdžiui, pagal statusą, išsilavinimą ar amžių. Tiesa, po to jis jis gana dažnai gailisi, supratęs, kad tapo apgaulės ar išskaičiavimo auka. Vienaip ar kitaip, bet liūtai net ir šeimoje jaučiasi vieniši, jei nemato partneryje lygiavertę sau asmenybę.

MERGELĖ

Jaunystėje šio ženklo atstovai išsiskiria idealistiniu požiūriu į pasaulį ir dažniausiai ieško vienintelės savo gyvenimo meilės. Todėl jiems būdinga ištikimybė labiau nei kitų Zodiako ženklų atstovams. O kaip pradeda aktyviai seksualiai gyventi, nelinkę girtis savo pasiekimais meilės fronte ir iš šalies atrodo  vos ne šventuoliai, nei yra iš tikrųjų.

Mergelės išrinktasis gali ir neįtarti, kad jam skiriamas ypatingas dėmesys, kadangi šio ženklo žmonės, iš vienos pusės, neskuba atskleisti savo vidinių emocijų, o iš kitos -  net ir potencialų partnerį įvertina realiai ir gana skeptiškai. Būtent todėl meilės sferoje šio ženklo žmonėms daugiau būdingi platoniški įsimylėjimai be atsako, nei aistringi romanai. O jei vis dėlto taip atsitinka, Mergelei reikėtų būti labai atsargiai. Kadangi jos gilūs išgyvenimai gali privesti prie tragiškos baigties.

Šio ženklo atstovai, užmegzdami meilės ryšius, paprastai negaili jėgų tam, kad romanas būtų nepriekaištingas visomis prasmėmis. Taip pat ir erotinėje sferoje. Nors būtent ta sferai jų ir ne itin domina. Mergelės negali pakęsti melo. Todėl paprastai būna nuoširdžios su partneriais, todėl to paties tikisi ir iš jų. O jei ne jų pomėgis kritikuoti ar šiaip netaktiškai elgtis, kai įskaudina šio ženklo atstovus, galėtų būti vos ne ideliais partneriais. Mergelė žino, ką reiškia rimti ir ilgalaikiai santykiai, todėl niekada nepainioja jų  su atsitiktiniu malonumo gavimu.

SVARSTYKLĖS

Žavingi,  besišypsantys ir labai patrauklūs. Šio ženklo atstovai lengvai pakeri aplinkinius, tačiau patys sunkiai susižavi. Jie gana išrankūs partneriams, todėl niekada nepuola pirmam pasitaikiusiam į glėbį. Net ir tada, jei įsimyli, neskuba į lovą. Nepaisant to, Svarstyklės tiesiog spinduliuoja seksualumu, o tai tik dar labiau traukia vis naujas ir naujas meilės aukas.
Svarstyklių erotinis gyvenimas – tikras meno kūrinys: jie moka mėgautis viskuo, ką duoda seksualiniai santykiai, bet tuo pačiu jie neskuba atsiduoti vien aistrai. Kartais Svarstyklės gali užmegzti net kelis romanus vienu metu, tačiau ne iš pasileidimo ar ištvirkimo, o norėdami išsirinkti sau labiausiai tinkamą partnerį. Taip pat Svartyklės neatsisako intymių santykių net ir tada, jei jausmai beviltiškai užgęso. Su jiems būdingu atkaklumu, atranda argumentų, įrodančių, kad nereikia skubėti išsiskirti net ir su kažkada mylėtu žmogumi. 

Be to, šio ženklo atstovai pagal savo prigimtį nėra grubūs, todėl stengiasi nesuteikti skausmo net ir tiems, kurių nebemyli.
Nepaisant to, Svarstyklėms netrūksta  nesėkmių meilės fronte. Gal būti ir dėl to, kad šio ženklo atstovai  dažnai svąrsto, abejoja ir dvejoja. Tačiau šio ženklo žmonėms galima pavydėti sugebėjimo neimti į galvą nusivylimų neišsipildžiusių lūkesčių. Todėl  jie gana lengvai ir paprastai atranda glėbį, kur gali nusiraminti.

SKORPIONAS

Skorpionų seksualinis gyvenimas labai nevienodas. Ankstyvoje jaunystėje jie tausoja save ir tenkinasi platoniškos meilės vaisiais. Tačiau vyresniame amžiuje paprastai demonstruoja sukauptą patirtį, bet ne visada pozityviai.  Tačiau šio ženklo atstovai tiesiog magiškai traukia kitus, amžinai ištroškę meilės ir kartais taip seksualiai atsipalaiduoja, kad atsiduria ties palaidumo ar ištvirkėliškumo riba.

Tačiau nors šio ženklo atstovai ir aukštai vertina erotinę palaimą, bet orumas ir savigarba vis dėlto būna stipresnė. Todėl kai kuriais atvejais Skorpionas  gali susilaikyti nuo kūniškų pagundų, jei galvoja, kad tai jiems bus naudinga karjeros požiūriu. Įdomu tai, kad pasiūlymus susitvarkyti savo gyvenimą per lovą skorpionai dažnai kategoriškai atmeta, nors vėliau savo viduje dėl to gali ir gailėtis.

Net atsisakydamas pilnavertiškų santykių, Skorpionas nenustoja žavėti ir atkreipti į save dėmesį vis naujus ir naujus sekso partnerius. Šio ženklo žmonių patrauklumas stiprus iš prigimties, todėl labai dažnai tiesiog neįmanoma prieš juos atsilaikyti. Be to, skorpionai sugeba išsirinkti sau tik patrauklius, įdomius ir protingus partnerius. Jie išskleidžia savo kerus labai plačiai.  Nors tai kartais neigiamai atsiliepia jų reputacijai.

Beje, trumpalaikis romanas su Skorpionu daugumai jo partnerių būna vienas ryškiausių jų gyvenimo įvykių. Kadangi šio ženklo žmonėms nestinga išradingumo ir žaismingumo ne tik lovoje, bet ir užkariaujant priešingos lyties atstovo širdį.

ŠAULYS

Pirmoji meilė paprastai užklumpa  šio ženklo atstovus dar vaikystėje, todėl jie visą gyvenimą  sugeba akimirksniu susižavėti ir iš visos širdies atsiduoti kiekvienam naujam romanui. Šauliai – romantiški, greitai įsimyli, tačiau nepasižymi pastovumu. Iš šalies gali atrodyti, kad Šaulys tiesiog kolekcionuoja savo meilės pergales, tačiau iš tikrųjų  jis kiekvieną kartą nuoširdžiai įsimyli. Ir rimtai išgyvena dėl išsiskyrimo.

Tačiau nereikėtų Šauliui priekaištauti dėl jo vėjavaikiškumo. Tiesiog jie nepaprastai aktyvūs, kad būtų ištikimi. Jei šio ženklo žmonėms pasiseka atrasti partnerį, sugebantį ne tik suprasti ir palaikyti, bet ir laikytis per žingsnį į priekį, tokie santykiai gali būti ne tik rimti, aistringi, bet ir ilgalaikiai.

Tiesa, dėl to teks labai pasistengti. Mat Šaulys mėgaujasi  erotiniais įspūdžiais keisdamas sekso partnerius, o ne tobulindamas santykius su tuo žmogumi, kuris nuolat greta jo.

Šaulys neskaičiuoja savo sekso partnerių, bet taip pat negalima pasakyti, kad jam viskas sekasi miegamajame. Be to, jie bijo savo rimtų jausmų proveržio, todėl gana dažnai apriboja santykius su patikusiu žmogumi tik seksu. Todėl dėl tos pačios priežasties šio ženklo atstovai gali ilgą laiką palaikyti santykius su nelaisvu partneriu, nes žino, kad nereikės susaistyti save jokiais saitais.
Bet ir tai jiems nepadeda  išvengti nuobodulio seksualiniame gyvenime. Be to, šio ženklo žmonės retai patys pasiūlo įnešti į santykius naujumo, užtat partnerio idėjas priima su entuziazmu. Taip pat jie dosniai dalinasi gauta patirtimi ir demonstruoja savo sugebėjimus kito žmogaus glėbyje.
 

OŽIARAGIS

Kokie bebūtų racionalūs ir blaiviai mąstantys ožiaragiai, bet jie gali  per vieną sekundę taip stipriai susižavėti ir įsimylėti priešingos lyties atstovą, kad paskui net patys tuo stebisi. Nepaisant to, kad šio ženklo atstovai vertina pastovumą, ramų charakterį ir ištikimybę tradicijoms, tačiau gana dažnai jo įsimylėjimo objektas būna visiškai priešinga asmenybė. Be to, šio ženklo atstovams nėra būdingas dvylipumas, todėl labai retai vienu metu turi ir sutuoktinį, ir meilužį. Nors ožiaragiai iš esmės stengiasi sukurti šeimą kaip galima vėliau, išgyvenę kelis meilės romanus. O kiti ilgainiui praranda susidomėjimą seksualiniu gyvenimu.

Seksualiniuose santykiuose šio ženklo atstovai linkę laikytis tradicijų ir jeigu svajoja patyliukais apie drąsius eksperimentus, greičiausiai, niekada tai neprisipažintų ir juo labiau nerealizuotų. Ožiaragis savo sekso partnerį  greičiau stebina ištvermingumu nei širdingumu,  bet užtat jiems netrūksta švelnumo.

Trumpas romanas su Ožiaragiu gali būti įdomus nebent žvelgiant tik iš seksualinės pusės. Nes gražiai ir ilgai draugauti, rodyti dėmesį, skubėti į pasimatymus mėnesienos šviesoje – ne jų stichija. Užtat šio ženklo žmonės pasižymi jausmų pastovumu ir stabilumu. O su tais, kuriais Ožiaragis pasitiki, jis pamiršta  savikontrolę ir tampa žavingu, žaismingu ir nerūpestingu.

VANDENIS  

Įsimylėję Vandeniai – tampa ne tik romantiški, bet ir labai seksualūs. Šio ženklo atstovai renkasi partnerius  dažniausiai tarp tų, kuriems jie „vienodai šviečia.“ Jėgų užkariaujant neprieinamą tvirtovę atsiranda net ir ne itin seksualiai aktyviems šio ženklo atstovams. Lengvas laimikis Vandenių nedomina. Užtat  jie sugeba pademonstruoti ne tik savo žavesį, bet ir įvairius seksualinio pobūdžio sugebėjimus, norėdami užkariauti  neabejingo jam ar slystančio iš rankų priešingos lyties dėmesį.

Vandenis paprastai daro gerą įspūdį tarp seksualiai aktyvių žmonių, tačiau jį patį intymi gyvenimo sfera daugiau domina teoriškai nei  praktiškai. T.y. jam pirmoje vietoje intelektualinis bendravimas, o ne fizinis, kad galėtų ilgam prisiminti ilgus pokalbius apie gyvenimą, o ne stiprios aistros akimirkas. Todėl Vandenis - šiaip sau meilužis. Nebent aktyvi partnerė paimtų vadžias į savo rankas ir pakoreguotų jo seksualumą.

Nors pagal  Vandenio elgesį lovoje sunku spręsti, patenkintas jis savo partnere ar ne, nes gana dažnai ir jis pats to nežino. To ženklo žmonėms neverta kalbėti, kad meilėje jie nepakeičiami, nes vandeniai įsitikinę, kad jie – ypatingi, nepakartojami ir unikalūs. Vandenis vertina grožį, tačiau šio ženklo žmonės linkę priimti partnerį tokį, koks jis yra.

ŽUVYS

Šio ženklo atstovai paprastai traukia aplinkinius dėl to, kad jie sugeba pabrėžti savo seksualumą ir žavėti priešingos lyties atstovus. Be to, Žuvys nepraleidžia progos  gilinti savo meistriškumą intymioje gyvenimo sferoje, tikėdamosios, kad tai kada nors pravers ateityje su kitu partneriu. Todėl laukdamos to momento, jos daug laiko skiria romantiškiems pasimatymams ir pomėgiams.
Žuvys pakankamai išradingos sekse, todėl tikisi, kad tai sužavės partnerį, o kai taip neatsitinka, patiria nusivylimą. Todėl, kad  šio ženklo žmonės nelinkę atvirai kalbėti apie savo norus, tačiau tikisi, kad išrinktasis atspės ir padarys išvadas.

Nors iš esmės Žuvys pripažįsta tik tradicinį seksą ir ne kur nors kitur, o tik savo miegamajame, todėl galima be baimės išleisti jas „panardyti po gilius vandenis“, nes Žuvys itin retai užmezga kurortinius romanus. Tačiau jei vis dėlto atsitinka taip, kad Žuvys per daug atsipalaiduoja ir tampa lengvabūdiški ir neatsakingi, tai po to paprastai gailisi. Mat sudužus iliuzijoms ar neišsipildžius lūkesčiams, šio ženklo atstovai pasineria į melancholiją ar net depresiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius