Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Seksualus T.Vaškevičiūtės šou pribloškė net visko mačiusius: I.Valinskienei pritrūko žodžių

Viena ryškiausių ir talentingiausių Lietuvos aktorių Toma Vaškevičiūtė kuria įsimintinus personažus ir teatre, ir kine, ir televizijoje. Gyvenime – jautri ir melancholiška, scenoje jauna moteris gali tapti visiškai kitokia. Ir to įrodymas – Tomos Vaškevičiūtės pasirodymas „Muzikinėje kaukėje“ įkūnijant amerikiečių atlikėją Nicki Minaj.
Toma Vaškevičiūtė – Nicki Minaj
Toma Vaškevičiūtė – Nicki Minaj / Dovydo Beržinio nuotr.

Nicki Minaj tapo pirmąja moterimi, kuri pateko į MTV rengiamą karščiausių metų hiphopo atlikėjų dešimtuką ir pasiekė „Billboard Hot 100“ rekordą, kuomet atlikėjos septynios dainos vienu metu pateko į geriausiųjų šimtuką.

Nenuostabu, kad išvydusi Nicki nuotrauką Toma nenudžiugo, bet ėmėsi šio iššūkio.

„Aš kai ją ištraukiau, tai peržiūrėjau kokias aštuoniasdešimt jos dainų, ji tokia agresyvi, ji labai gera reperė, aš tiesiog nežinojau ką daryti... Po to pradėjau žiūrėti daug jos interviu, žiūrėjau viską, ką galėjau ir aš iš tikrųjų ją pamilau. Ji turi gerą humoro jausmą, yra pašėlusi ir šilta, paprasta“, – prieš žengiant į sceną pasakoja Toma Vaškevičiūtė.

Dovydo Beržinio nuotr./Toma Vaškevičiūtė – Nicki Minaj
Dovydo Beržinio nuotr./Toma Vaškevičiūtė – Nicki Minaj

Tomos pasirodymas pribloškė visus. Emocijas sunkiai valdė ir kolegę scenoje stebėję dalyviai, ir vedėjai, o komisijai, kaip reta, pritrūko žodžių. T.Vaškevičiūtė scenoje sukūrė seksualų, ryškų, ekstravagantišką šou. Minimaliai kūną dengiantis kostiumas, erotiški judesiai, nevaržoma drąsa – „Muzikinės kaukės“ scenoje to dar nebuvo.

Inga Valinskienė jau ne kartą žarstė Tomai komplimentus, kad ji yra viena gražiausių Lietuvos scenos moterų. Bet po šio pasirodymo Ingai pritrūko žodžių.

„Pasimečiau... Aš nežinau nei kas čia įvyko, nei kaip man tai vertinti, nei ką aš čia mačiau. Toma Vaškevičiūtė, kurią aš įsivaizduoju, tokia toli nuo to, ką aš čia mačiau, aš net nesuprantu, kas čia įvyko, bet negaliu neįvertinti drąsos, kurią mes čia matėme. Ir tai buvo ne tik drąsa. Pasimečiau, dievaži, aš taip retai pasimetu, bet pasimečiau”, – po pasirodymo sunkiai žodžius rinko ir susižavėjimo neslėpė Inga Valinskienė.

Dovydo Beržinio nuotr./Toma Vaškevičiūtė – Nicki Minaj
Dovydo Beržinio nuotr./Toma Vaškevičiūtė – Nicki Minaj

„Toma, tu labai mane šiandien nustebinai. (…) Ji turi puikų kūną, temperamentą, galėtų būti puikiausia kabareto diva!” – pasirodymu džiaugėsi Vytenis Pauliukaitis.

Šeštadienio vakarą BTV žiūrovus nustebins ne tik Toma. Dar viena staigmena – Katažinos pasirodymas. Ji taps Lietuvos scenos grandu Vytautu Šiškausku.

Dovydo Beržinio nuotr./Katažina Zvonkuvienė – Vytautas Šustauskas
Dovydo Beržinio nuotr./Katažina Zvonkuvienė – Vytautas Šustauskas

„Katažina, mano manymu tiesiog vienas prie vieno, nebuvo tokio Šiškausko niekada pas mus. Krūtinė Šiškausko! Ir tas dainavimas, maniera, viskas buvo pagauta. Nemoku pasakyt, kaip man patiko. Čia vienas geriausių šiškauskų, tikrai“, – sakė Livija Gradauskienė.

„Labai sunku yra būti vyru“, – juokėsi Katažina.

Rokas Petrauskas įkūnys geriausią pasaulio reperį Eminem. Išmokti tiek teksto ir rasti būdą kvėpuoti repuojant vyrui buvo nemažas iššūkis. Dovydas Laukys įkūnys legendinį maestro Stasį Povilaitį ir atliks jo kūrinį „Aš daktaras”. Ieva Barbora Juozapaitytė ištraukė laimingą bilietą ir šeštadienio vakarą išgirsime ją atliekant operos kūrinį Marios Callas vaidmenyje. Egidijus Sipavičius įkūnys atlikėją Prince ir damas apibers bučiniais, nes dainuos visiems žinomą kūrinį „Kiss”. Maksas atliks grupės „Coldplay|” kūrinį, Justė Žičkutė įkūnys Seleną Gomez, Ieva Zasimauskaitė taps Jessica Shy, o Gytis Ivanauskas atliks dramatišką vokiečių dainininkės Marlene Dietrich dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius