Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Septintajame serialo „Moterys meluoja geriau“ sezone – Vitalijaus Cololo debiutas

TV3 televizijoje šią savaitę pradėjo dar viena staigmena: į eterį sugrįžto visų pamėgtas ir laukiamas kultinis lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“. Šiame, septintajame, sezone nuo pirmadienio iki ketvirtadienio išvysime ne tik jau simpatijas pelniusias aktores, bet ir būrį naujų personažų, kuriuos įkūnys žinomiausi šalies talentai.
Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Naujajame sezone kunkuliuos meilė, degins aistra ir virs intrigos. Daugiausiai jų, žinoma, suksis apie vieną charizmatiškiausių personažių – Medą (akt. Inga Norkutė-Žvinienė). Jos moteriški kerai, o gal ir melai, suvilios ne vieną vyrą.

Kad vyrų moterims, kurios meluoja geriau, tikrai netrūktų, kūrybinė komanda pasipildė net trimis, visiems puikiai pažįstamais aktoriais – tai Andrius Žiurauskas, Vitalijus Cololo ir Evaldas Jaras.

Šie trys vyrai įkūnys komiškus, skirtingus, tačiau vienareikšmiškai – Medai simpatizuojančius veikėjus. Štai A.Žiurauskas taps neišskiriamu Kostės (akt. Džiugas Siaurusaitis) draugu. Kur jie susipažins? Vieta tikrai intriguojanti! Tiesa, Andrius rėš sparną ne tik aplink Medą, bet ir aplink jos pusseserę Vilmą (akt. Aušra Štukytė).

„Moterys meluoja geriau“ eteryje pasirodys ir E.Jaras. Visiems iš populiarumo viršūnėse karaliavusio serialo „Pasmerkti 2“ pirmųjų dalių žinomas aktorius atliks Medai neabejingo jūrininko vaidmenį. Tačiau, ar šios širdis atsakys tuo pačiu?

Nors V.Cololo vaidins iš pirmo žvilgsnio rimtą SPA centro savininką, jo personažui komiškumo taip pat nestigs. Nuolat krečiantis pokštus ir išdaigas kitiems serialo herojams, Vitalijaus herojus net susidurs akis į akį su mirtimi. Kas jam nutiks?

Šį sezoną Sauliaus Balandžio režisuojamame prodiuserinės kompanijos „Videometra“ seriale pasirodys ne tik nauji, bet ir jau žiūrovų pamėgti aktoriai: Edita Užaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Karina Stungytė, Ramūnas Rudokas, Marijus Jampolskis, Natalija Janičkina, Agnė Šataitė ir kiti.

Septintasis serialo „Moterys meluoja geriau“ sezonas – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius