-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Serialas „Pavogta laimė“ stebins veiksmo scenų gausa ir kokybe (nuotraukos)

Pirmadienio popietę Vilniuje įsikūrusioje Kotrynos vyninėje vyko naujojo LNK serialo „Pavogta laimė“ pristatymas. Garsių aktorių būrys linksmai aptarinėjo veiksmo nestokojančio serialo siužetą ir pasižiūrėjo pirmą dalį.
Serialo pristatymo akimirka
Aktorė Valda Bičkutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuo vasario 7 dienos kiekvieną darbo dieną LNK eteryje rodomas serialas, režisieriaus Manto Verbiejaus teigimu, turėtų pritraukti ne tik namų šeimininkes, bet daug didesnę auditoriją. Seriale „Pavogta laimė“ šalia dramatiškos meilės istorijos bus gausu veiksmo, šūvių, gaudynių.

„Tai istorija apie moters sieloje vykstančias keršto metamorfozes, kurias inspiruoja meilė“, – pagrindinę serialo ašį apibūdino režisierius. M.Verbiejaus teigimu, ši istorija yra išgalvota, tačiau gali atrodyti labai įtikinama.

Režisierius M.Verbiejus akcentuoja, kad šis serialas iš kitų Lietuvoje rodomų serialų išsiskirs ne tik veiksmo scenų gausa, bet ir kokybe – serialas filmuojamas fotoaparatais, todėl jo kokybė beveik neatsilieka nuo kino filmų.

„Čia melodrama sumišusi su trileriu. Bus nemažai veiksmo, muštynių, gaudynių. Serialas išsiskirs savo estetika, vizualine kokybe – mes filmuojame ne su filmavimo kameromis, o su fotoaparatais, su kuriais buvo sukurta ir paskutinė serialo „Daktaras Hausas“ dalis. Aišku, taip filmuodami šiek tiek užtrunkame, tačiau galime žaisti kino kalba – keisti ryškumo zonas, mizanscenas“, –  patikino M.Verbiejus.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Serialo režisierius Mantas Verbiejus
Serialo režisierius Mantas Verbiejus

Pagrindinė serialo aktorė Valda Bičkutė vakaro metu neleido suabejoti, kas yra šio serialo žvaigždė – tai bylojo efektinga, blizgi moters suknelė ir išdidi laikysena. Valda seriale įkūnija nusikalstamo pasaulio vadeivos sūnų pamilusią merginą Editą, kuri sužino per daug. Merginos bandoma atsikratyti – ji numetama nuo tilto. Tai jau ne pirmas kartas, kai Valdos herojėms tenka šokti nuo tilto į upę –  režisieriaus M.Martinsono filme „Nereikalingi žmonės“ jos personažas taip pat atsidūrė šaltame vandenyje.

Jau pirmoje serijoje bus galima išvysti susišaudymą miškuose, mirtį – serialo kūrėjai pažadėjo, kad per trisdešimt pirmųjų serijų anapus bus pasiųsta dešimt herojų. Daugelį šyptelėti privers iš filmo „Zero 2“ pažįstamo aktoriaus Mindaugo Papinigio pasirodymas – gergždžiančiu balsu šnekantis Mindaugo personažas ir vėl įkūnija nusikalstamo pasaulio atstovą.

Seriale taip pat vaidina Rolandas Dovydaitis, Saulius Siparis, Arūnas Storpirštis, Virginija Kochanskytė, Dalius Mertinas, teatro veteranė Agnė Gregorauskaitė, taip pat jaunosios kartos atstovai Inga Norkutė, Aušra Štukytė, Jokūbas Bareikis, Žemyna Ašmontaitė, Darius Petkevčius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius