Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seriale „Kas nori nužudyti Mią?“ – tituluota gražuolė su kriminalinės tarnybos stažu

Kokia apgaulinga gali būti moteris juosmenį siekiančiais šviesiais plaukais! TV3 serialo „Kas nori nužudyti Mią?“, kuris nuo šiandien rodomas nauju laiku – 21 val., žiūrovai jau atkreipė dėmesį į švelniąją detektyvo Rimo (akt. Aleksas Kazanavičius) sekretorę Skaistę. Akylesnis prisiminė, kad ji – ta pati gražuolė, pelniusi titulus „Vice Lietuvos ponia 2009“ ir „Foto Lietuvos ponia 2009“. Bet tai dar ne viskas: Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė yra diplomuota psichologė, išbandžiusi savo jėgas net ir kriminalinėje tarnyboje.
 Iš kairės: Monika Bičiūnaitė, Ramūnas Rudokas ir Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė
Iš kairės: Monika Bičiūnaitė, Ramūnas Rudokas ir Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė / TV3 nuotr.

„Man patinka vaidinti. Dar paauglystėje svajojau stoti į aktorinį, bet artimieji atkalbėjo. Todėl pasirinkau psichologiją“, – pasakojo Lina.

Moteris kurį laiką dirbo psichologijos dėstytoja Vilniaus verslo ir teisės kolegijoje. Gražuolė studentams turėjo palikti neišdildomą įspūdį. Ir ne tik jiems: pasirodo, moteris yra dirbusi ir Muitinės kriminalinėje tarnyboje Teisės ir personalo skyriaus vyriausia inspektore!

Galima spėti, kad jai patinka dirbti uniformuotai. Apie tai paklausta moteris nusijuokė, nes yra vilkėjusi ir ligoninės uniformą – baltąjį chalatą. Tačiau tai jau buvo ne tiesioginės darbovietės kostiumas, o vaidybinis. Nors vaistų kvapas ore tvyrojo tikras. „TV3 seriale „Drąsos kaina“ vaidinau seselę, buvau aktorės Inetos Stasiulytės herojės padėjėja. Paskui dar pasirodžiau seriale „Kelias namo“ – ten vieną personažą apsvaiginau klofelinu. Filmavimo grupė ir juokauja: „Tu be vaistų negali“, – kalbėjo neprofesionali aktorė.

Dabartinė jos veikėja Skaistė dirba ne su vaistais, o su detektyvo bylomis. Sekretorei alga nerūpi. Tik darbdavys. „Labai jau myliu savo detektyvą Rimą. Tiesa, tik platoniškai. Gal ir kitaip mylėčiau, bet jis nerodo jokių jausmų“, – apie siužetą kalbėjo Lina.

Beveik aišku, kodėl detektyvas šykšti jausmų – fabuloje yra ir jo žmona, kurią vaidina aktorė Monika Bičiūnaitė. Linai ši kolegė labai patinka. Kaip ir jos motiną vaidinanti Larisa Kalpokaitė. „Su Larisa šauniai sutariame. Iš tokios profesionalės galima mokytis ir mokytis“, – sakė  gražuolė.

„Kas nori nužudyti Mią?“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius