Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seriale „Moterų alėja“ Egidijus Sipavičius vaidino dėstytoją

Savaitgaliais TV3 žiūrovai, ypač kauniečiai, prilipę prie ekranų seka prodiuserio Miko nuotykius seriale „Moterų alėja“. Gyvenimą Laikinojoje sostinėje iliustruojantis serialas įsiurbė ne vieną garsenybę. Kas „užkibo“ žiūrėti, kas ir prieš kameras pasirodyti gavo. Antai dainininkas Egidijus Sipavičius seriale vaidino... save.
Egidijus Sipavičius (kairėje)
Egidijus Sipavičius (kairėje) / TV3 nuotr.

„Nieko aš ten nevaidinau. Savimi buvau, – prisiminęs „Moterų alėjos“ filmavimus, juokiasi E. Sipavičius. Paskui dar pamąsto ir priduria: – Tiesa, dėstytoją vaidinau. Gyvenime tokios teisės neturiu.“

Jo pasirodymas seriale – gana trumpas. Du epizodai. Bet dainininkas būtų nieko prieš išbandyti daugiau. „Labai būtų įdomu pavaidinti rimčiau. Smalsu, koks tas darbas, kokie išmėginimai“, – sako E. Sipavičius.

„Moterų alėjoje“ Egidijui teko malonumas pavaidinti su Kauno teatro grandu Antanu Žeku, seriale gavusiu gatvės išminčiaus vaidmenį. „Mudu neva gatvėje susitikome ir nuėjome nusifotografuoti prie Dolskio paminklo“, – prisimena E. Sipavičius. Na, o teatre A. Žeką jis ar aplanko? „Gėda net pasakyt – teatre nebuvau kokius penkerius metus, – prisipažįsta dainininkas, – Gaila, vis trūksta laiko.”  

Savęs vaidinančio „Moterų alėjoje“ E. Sipavičius, ko gero, taip pat nepamatys – dėl laiko stokos. „Žinokite, aš savo laidas ar koncertus pamatau tik įrašuose – labai retai spėju pamatyti, kai rodo televizija. „Moterų alėjos“, deja, taip pat matau tik anonsus. Galvoje šmėsteli – aš čia filmavausi. Žiauru – esu kaip tas ilgų distancijų vairuotojas. Vis kelyje ir kelyje. Tik vežu ne krovinius, o save ir muzikinį bagažą“, – atsidūsta dainininkas, be paliovos dalyvaujantis įvairiuose renginiuose, koncertuose.

Nepraleiskite intriguojančių „Moterų alėjos“ serijų šeštadieniais 17.10 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius