Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seriale „Pavogta laimė“: 10 lavonų per 30 serijų (video)

Dešimt herojų, pasiųstų į aną pasaulį per pirmąsias trisdešimt serijų, teigiama LNK pranešime spaudai.
Seialio „Pavogta laimė“ filmavimas.
Seialio „Pavogta laimė“ filmavimas. / LNK nuotr.

 Kelios dešimtys muštynių ir susišaudymų. Kulkos, paleistos iš tikro Kalašnikovo automato. „Kaip lietuviškam serialui apie meilę ir kerštą  – tikrai daug veiksmo ir pistoletų, automatų“, – sako netrukus LNK eterį pasieksiančio serialo „Pavogta laimė“  režisierius Mantas Verbiejus.

Kaip vieną įspūdingiausių scenų Mantas prisimena tą, kurioje dalyvavo tikras Kalašnikovo automatas, buvo šaudoma iš tikrų šovinių ir lakstė tikros gilzės, rūko tikras dūmas.

Mantas prisipažįsta, kad meilės scenas kartais daug sunkiau nufilmuoti negu veiksmo, nes jos turi būti estetiškos, įtikinamos, ne buitiškos. „Tačiau aš, būdamas vyras, džiaugiuosi, kad čia reikėjo surežisuoti  tiek susišaudymų, muštynių.  Kiekviename mūsų yra chuligano dalelė, paauglystėje labai mėgdavau pasimušti“.

Kaip vieną įspūdingiausių scenų Mantas prisimena tą, kurioje dalyvavo tikras Kalašnikovo automatas, buvo šaudoma iš tikrų šovinių ir lakstė tikros gilzės, rūko tikras dūmas.

„Kas antrą seriją vis tenka ką nors nušauti dėl vienų ar kitų priežasčių. Mūsų naujas serialas filmuojamas su fotoaparatais, vaizdo kokybė priartėja prie kino, todėl scenos labai įtikinamos“, – sako M. Verbiejus.

Be to, filmavimuose dalyvavo aktoriai, puikiai tinkantys kovos scenoms. Bandito Bugio vaidmenį suvaidino lietuviško hito „Zero 2“ aktorius Mindaugas Papinigis.

Mantas net neabejoja, kad kai tik reikės dalyvauti susišaudymo scenose, pagrindinei aktorei Valdai Bičkutei  nekils jokių problemų. „Ji – labai drąsi moteris. Nepažįstu nė vienos aktorės, kuri savo noru šoktų nuo tilto į upę, kaip bus pirmoje serialo serijoje“.

Naujame LNK seriale „Pavogta laimė“ pasakojama įspūdinga meilės ir keršto istorija. Turtinga, karjeros aukštumas Vokietijoje pasiekusi verslininkė grįžta į Lietuvą atkeršyti savo skriaudikui, buvusiam vyrui ir jo nusikalstamose struktūrose žinomai šeimai, kurie jos, naivios jaunos mergaitės ir provincijos mergaitės, bandė atsikratyti nustumdami nuo tilto. Nes ji, atsitiktinai pakliuvusi į šią šeimą, sužinojo per daug.

Naujo serialo aktorių komandoje – pačios ryškiausios skirtingų kartų Lietuvos kino ir teatro žvaigždės. Be pagrindinio vaidmens atlikėjos Valdos Bičkutės, seriale filmuojasi Virginija Kochanskytė, teatro veteranė Agnė Gregorauskaitė, taip pat jaunosios kartos atstovė Inga Norkutė, Aušra Štukytė, Jokūbas Bareikis, Žemyna Ašmontaitė, Darius Petkevčius, Rolandas Dovydaitis, Saulius Siparis.

„Pavogta laimė“ – jau vasario 7–ąją, pirmadienį, per LNK.

VIDEO: Pavogta laimė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius