Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Juodosios našlės“ premjeroje žinomos moterys atviravo, kaip sprendžia konfliktus su vyrais

Nė viena moteris turbūt nepaneigs, kad kone populiariausia ir daugiausiai diskusijų sukeliančių temų – vyrai. Tad pirmadienio vakarą būrys dailiosios lyties atstovių susirinko pasižiūrėti daugiaserijinio filmo „Juodosios našlės“ premjeros – istorijos, kaip trys moterys seriale nusprendė atsikratyti savo vyrų.
Asta Stašaitytė, Viktorija Sutkutė, Monika Vaičiulytė, Larisa Kalpokaitė
Asta Stašaitytė, Viktorija Sutkutė, Monika Vaičiulytė, Larisa Kalpokaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienio vakarą į „Forum Cinemas Vingis“ kino teatrą atvyko būrys svečių. Čia vyko naujojo LNK daugiaserijinio filmo „Juodosios našlės“ premjera.

Kadangi seriale kalbama apie vyrais nusivylusias moteris, Žmonės.lt žinomų moterų klausė, kaip jos šeimoje sprendžia konfliktus su antrosiomis pusėmis.

Vaidmenį daugiaserijiniame filme kūrusi Monika Vaičiulytė, kur jai teko sprogdinti savo vyrą, sakė, kad visgi realybėje nėra tokia žiauri.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Serialo „Juodosios našlės“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Vaičiulytė

„Seriale mano vyras buvo aktorius Jonas Rinkūnas. Kai mes filmavome sceną, jis be marškinėlių žaidė krepšinį. Tai aš komandai pasakiau, kad reikia keisti scenarijų, nes jis per gražus ir nenoriu jo žudyti.

Bet realiame gyvenime geriausia, kai konfliktų pavyksta išvengti susitarimu ar kompromisu, nors šiaip esu karšto temperamento, nuomonę drąsiai reiškiu visą laiką“, – Žmonės.lt sakė aktorė.

Laidų vedėja Asta Stašaitytė sakė, kad šeimoje yra emocionalesnė už vyrą, bet jau išmoko nutylėti ir giliai pakvėpuoti, kai supyksta.

„Aš dar nesprogdinau vyro, bet mes dar tik 17 metų kartu. Tai dar žiūrėsim“, – juokėsi Asta.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Serialo „Juodosios našlės“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Stašaitytė

Grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė teigė, kad susipykus mieliau renkasi ne daužyti lėkštes, o ignoruoti – kartais taip būna dar skausmingiau.

„Jeigu žinau, kad esu teisi, stosiu nagais ir ragais už tą tiesą. Bet jei įtarsiu, kad galiu būti neteisi, tai aš nutylėsiu, nusileisiu ir pasakysiu: „Tebūnie, nesigiliname“, – sakė ji.

Bet nenusileisi? „Dažniausiai aš nenoriu būti neteisi, tai visada ieškau teisybės“, – juokėsi Viktorija.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Serialo „Juodosios našlės“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Sutkutė

Aktorė Larisa Kalpokaitė sakė, kad lėkščių namuose jokiu būdu nedaužo – juk gaila, reikės dar naujas pirkti...

„Abu su Jonu greitai užsiplieskiame, bet greitai ir nusileidžiame. Kaip putos – suputojame ir viskas“, – sakė Larisa.

Tačiau supykus kaip nors pakenkti vyrui ji jau nebesivargina. „Manau, kad ir aš, ir jis vienas kitam jau pridarėm visko: ir gero, ir blogo“, – juokavo aktorė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Serialo „Juodosios našlės“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Larisa Kalpokaitė

Į peržiūrą su vyru Donatu atvykusi „Queens of Roses“ narė Dileta Kisielienė teigė, kad jos šeimoje pykčių būna mažai.

„Konfliktus sprendžiam be dūžtančių lėkščių, – juokėsi Dileta. – Kažkaip pas mus dar nėra konfliktų, viskas labai šviežia, juk visai neseniai susituokėme.“

Nors ir pripažįsta esanti karšto būdo, tačiau sako, kad vyras su tuo puikiai susitvarko: „Aš šiaip labai greitai sureaguoju, esu emocionali, bet Donatas ramesnio būdo, jis sugeba mane nuraminti, nugesinti. Taigi tarp mūsų – balansas.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Serialo „Juodosios našlės“ premjeros akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donatas ir Dileta Kisieliai

Pagrindinius vaidmenis lietuviškame seriale atlieka Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer. Čia taip pat vaidina Arnoldas Eisimantas, Lina Budzeikaitė, Remigijus Sabulis, Petras Lisauskas, Darius Meškauskas, Tomas Rimkūnas, Eglė Jackaitė, Larisa Kalpokaitė, Vytautas Rumšas ir kiti.

Apie serialą

„Juodosios našlės“ žiūrovą įtrauks į pagrindinių herojų dramatiškas gyvenimo istorijos. Iš pirmo žvilgsnio trys geriausios draugės Viktorija, Jolanta ir Kristina turėtų mėgautis gyvenimo malonumais, tačiau kažkodėl jos yra labai nelaimingos. Pagrindinė nusivylimo gyvenimu priežastis – jų vyrai, todėl moterys nusprendžia juos... susprogdinti.

Serialas žiūrovą nukels ne į devyniasdešimtųjų Lietuvą, kurioje karaliavo nusikalstami susivienijimai, samdomi žudikai bei nešvarus verslas. Serialas vaizduoja šiandieninę Lietuvą – besišypsančius turtingus žmones, jų prabangų gyvenimą ir jų nešvarius reikalus.

Viktorija, Jolanta ir Kristina mano, kad po įvykdyto nusikaltimo jos pradės gyvenimą iš naujo, kuriame sieks naujų tikslų, turės naujas jas mylinčias antrąsias puses. Tačiau moterų planas greit žlunga, jas pradeda persekioti ne tik policija, bet ir žuvusių vyrų verslo partneriai.

Viktorijos, Jolantos ir Kristinos motyvai įvykdyti nusikaltimą skirtingi. Jolanta kęsdavo vyro smurtą ir nuolatinį žeminimą, Viktorija buvo įsitikinusi, kad jos vyras nori iš jos atimti dukrą, o Kristinai, rodos, prasidėjo vidurio amžiaus krizė.

Naujas serialas – Skandinavijoje ir Vakarų Europoje populiaraus formato lietuviška versija: „Juodosios našlės“ jau kuris laikas karaliauja Skandinavijos ir kai kurių vakarų šalių televizijose, kur yra žiūrimiausias serialas. Originali serialo versija prieš 2 metus buvo pradėta transliuoti Suomijoje, kur susilaukė didelio populiarumo – vos po pirmos serijos tapo visų laikų populiariausiu serialu šioje šalyje bei gavo tris apdovanojimus – geriausio serialo, geriausio scenarijaus ir geriausio režisieriaus kategorijose.

Pagal suomių rašytą scenarijų serialą kurią JAV, Prancūzijos, Meksikos, Ispanijos bei kitų vakarų šalių kino kompanijos. Serialas taip pat rodomas Estijoje.

VIDEO: Juodosios nasles per LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius