Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Širdys paklydėlės“ aktoriai – žvejai melagiai?

Kuris žvejas atsispirs profesinei pagundai nekaltai pameluoti apie savo laimikius? Šioks toks žvejybinis melas neaplenkė ir TV3 serialo „Širdys paklydėlės“ filmavimo aikštelės. Aktoriai Ferdinandas Jakšys ir Vytautas Tomkus ne vieną sceną vaidino su meškerėmis rankose, už kadro palikdami suktybes ir gudrybes.
Serialas „Širdys paklydėlės“
Serialas „Širdys paklydėlės“ / TV3 nuotr.

Visą vasarą Trakuose prie ežerų praleidusi jau žiūrovų pamėgto serialo „Širdys paklydėlės“ kūrybinė grupė vis prisimindavo firminį žvejų anekdotą: „Kaip žvejyba? Normaliai. Mažytes paleidau, dideles susidėjau į degtukų dėžutę...“.

Komandos gretose mėgstančių pažvejoti nestigo, tik štai galimybių numesti filmavimo kameras ir pasėdėti su meškere ant kranto nebuvo – darbai darbus gynė. Tokį malonumą gavo tik F. Jakšys ir V. Tomkus: jiems teko vaidinti žvejybą.

Akis į plūdes paganyti tiedu mėgsta.

„Man labai patinka nuvažiuoti prie Aiseto, Galuonų (ten turime sodybą), pažvejoti. Kai būna laiko, išplaukiu į ežerą, labai maloniai relaksuoju, – sako F. Jakšys. – Su Tomkumi kažkada seniai, gal prieš penkiolika metų, ir šaltyje važiuodavome į žūklę. Prieš Velykas nulėkdavome kur nors prie Aukštadvario – saulė šviečia, gražu. Betgi kada tai buvo... Dabar laiko nėra.“

Besifilmuodami TV3 seriale dėl laiko stygiaus aktoriai gavo pasukčiauti.

„Negali juk traukti žuvies vieną po kitos, o negi lauksi, kada vėl kokia nors užkibs, kai darai dublius? Todėl prodiuseriai, kūrybinės grupės vyrai užkabindavo mums iš anksto paruoštą žuvį“, – šypsodamasis atskleidžia Ferdinandas. Bet tuoj pat patikina, kad ne visos jų žuvys, kurias pamatys TV3 žiūrovai, saviškių prikabintos: „Būdavo, ir patys pagaudavome. Kuoją, pamenu, pagavome...“

F. Jakšys „Širdyse paklydėlėse“ vaidina senelių globos namų džentelmeną, kuris dėl Vaivos Mainelytės personažo dėmesio be paliovos rungiasi su jaunystės bičiuliu, įkūnytu V. Tomkaus.

Ar jam pavyks užkariauti Vaivos vaidinamos Salomėjos širdį taip pat, kaip ir sėkmingai gaudyti žuvis, sužinokite pirmadieniais–penktadieniais 18.00 val.

Serialo „Širdys paklydėlės“ istorijos – šiokiadieniais 18.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius