-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Serialo žvaigžde tapęs Kšištofas Lavrinovičius: „Prisijuokiau, kad net pilvą skaudėjo“

Krepšinio aistruolių numylėtinis, gero humoro jausmo nestokojantis krepšininkas Kšyštofas Lavrinovičius iššūkių nevengia ne tik krepšinio aikštelėje. Žinomas sportininkas ištarė „taip“ pasiūlymui įsiamžinti televizijos aktualijų seriale.
Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius / Stop kadras

Seriale „Apie mus ir Kazlauskus“ krepšininkui teko nesudėtinga užduotis – suvaidinti patį save. Į Kazlauskų butą pakviestą „Lietuvos ryto“ žaidėją, namų šeimininkas Gedutis (akt. Julius Žalakevičius) sutiks itin svetingai – pavaišins barščiais ir juoda duona. Tačiau Jolanta (akt. Aušra Štukytė) nebus patenkinta garsaus krepšininko apsilankymu savo namuose.

K.Lavrinovičiui jau yra tekę išbandyti aktoriaus duonos, kamerų jis tikrai nebijo: krepšininkas įsiamžinęs reklaminiuose klipuose, neatsisako dalyvauti televizijos laidose. Tiesa, seriale sportininkas filmavosi pirmą kartą ir šią patirtį įvardina kaip labai šaunia.

Stop kadras/Kšištofas Lavrinovičius
Stop kadras/Kšištofas Lavrinovičius

„Filmavimo aikštelėje labai daug pozityvumo. Šį vakarą būtinai pasižiūrėsiu seriją, kurioje filmavausi. Prisijuokiau taip, kad net kitą dieną pilvą skaudėjo“, – šmaikštavo žodžio kišenėje neieškantis garsus sportininkas.

Aktualijų serialo „Apie mus ir Kazlauskus“ režisierius Sigitas Račkys garsėja kaip griežtas ir iš aktorių daug reikalaujantis profesionalas. Tačiau K.Lavrinovičius sugebėjo išpildyti visus serialo režisieriaus reikalavimus.

„Aktorių, režisieriaus darbas man paliko labai gerą įspūdį. Visi reikalavimai iš režisieriaus buvo pagrįsti“, – pasakoja K.Lavrinovičiaus.

Niekam ne paslaptis, kad krepšininkų dienotvarkė – įtempta ir griežtai suplanuota, tačiau sulaukęs pasiūlymo filmuotis K. Lavrinovičiaus negalėjo atsisakyti. „Pasitariau su klubo vadovybe, man pačiam buvo įdomu nusifilmuoti seriale. Tai užtruko nedaug laiko, nereikėjo keisti mano grafiko“, – šypsojosi krepšininkas.

Stop kadras/Kšištofas Lavrinovičius
Stop kadras/Kšištofas Lavrinovičius

Tapti dažnu serialų svečiu krepšininkas nežada ir pats sako, kad šis epizodinis vaidmuo – „tik dėl smagumo“: „Aktoriaus profesija – sunki ir reikalaujanti žinių. Tam ir yra baigiami mokslai. Aš būti aktoriumi tikrai nesugebėčiau, reikia talento. Tai yra darbas, o ne pramoga“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius