Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį „Šok su manimi“ – humoro ir svajonių išpildymo vakaras

Praėjusį šeštadienį komisijos narės vietą užėmusios TV3 žurnalistės Rūtos Janutienės žodžiai projekto dalyviams „Mus reikia linksminti!“ išsipildys šį šeštadienį su kaupu – „Šok su manimi” skelbiamas humoro vakaras!
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Projekto poros – Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė bei Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis – ruošia nuotaikingus, komedinius šokius.

Tiesa, šeštadienį, susumavus dviejų laidų balsavimo rezultatus, humoro vakaras gali baigtis ir ašaromis – projektą, deja, paliks dar viena pora. Praėjusį šeštadienį mažiausiai komisijos ir TV3 žiūrovų balsų surinko dainininkės E. Sašenko ir galerininkės D. Stachuros poros.

Šio šeštadienio „Šok su manimi“ komisijos narių gretose, be Jurijaus Smorigino ir Jūratės Norvaišienės, Pasaulio ir Europos taurės laimėtoja šokėja Eglė Visockaitė–Damaševičienė ir TV3 laidos „Lietuvos talentai“ vedėjas šmaikštusis Mindaugas Stasiulis.

„Ir tai dar ne viskas – projektas „Šok su manimi“ išpildys jau trečiosios TV3 žiūrovės svajonę šokti – ant parketo šį šeštadienį pasirodys Marija Valiukonienė“, – praneša TV3 projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Ketverius metus gyvenu ramų šeimyninį gyvenimą ir rūpinuosi tik namais, vaikais ir tikrai mėgaujuosi gyvenimu. Tiesiog norėčiau malonaus sukrėtimo savo kasdienybėje ir norėčiau sušokti rumbą su Olegu Koliakinu.“ Tokį laišką „Šok su manimi” komanda gavo iš M. Valiukonienės, kuri ilgą laiką didžiausiuose Europos miestuose dirbo modeliu, filmavosi reklamose.

O jau po šio šeštadienio „Šok su manimi“ poros, kurios šiemet tapo TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijos“ geros valios ambasadoriais, imsis kilniosios misijos – vyks į globos namus ir mokys vaikučius šokių. Primename, kad devintosios TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijos“ pirmojo etapo tikslai – mažinti visuomenės abejingumą globos įstaigose augantiems vaikams, spręsti jų užimtumo, bendravimo ir lavinimo problemas.

„Išsipildymo akcija 2011“ siekia mažinti socialinę atskirtį, keisti visuomenės požiūrį į globos namų auklėtinius, ugdyti toleranciją, laužyti mąstymo stereotipus bei patiems vaikams augintis ambicijas ir suvokti savo vertę. Geros valios ambasadoriais šiemet gali tapti visi Lietuvos žmonės, užpildę ambasadorystės anketą TV3 interneto svetainėje esančiame specialiame „Išsipildymo akcijos“  puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius