Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštasis „Lietuvos balso“ sezonas liko be Džordanos Butkutės

Šeštajame „Lietuvos balso“ sezone muzikinio projekto žiūrovų laukia permainos. Kaip 15min rašė dar kovo mėnesį, praėjusiais metais prie mokytojų komandos prisijungusios Džordanos Butkutės projekte gali nebelikti. Prognozės pasitvirtino.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Jau patvirtinta, kad šiemet televizinio projekto teisėjais, kaip ir pernai, taps prodiuseris Leonas Somovas, atlikėjas Donatas Montvydas ir aktorė, laidų vedėja Inga Jankauskaitė. Visgi naujame sezone scenos karalienės „Lietuvos balso“ mokytojo kėdėje nebeišvysime.

„Kiekvienais metais projektas atsinaujina ir nori žiūrovus sudominti naujomis asmenybėmis. Tad šiemet sulauksime naujo mokytojo“, – 15min žinią apie pokyčius patvirtino LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

Atlikėjos sutuoktinis, vadybininkas Elegijus Strasevičius 15min taip pat patvirtino, kad sprendimas jau priimtas. Jis teigia, kad pokyčius lėmė užimtas Džordanos grafikas.

„Pasiūlymo iš prodiuserių sulaukėme dar net nepasibaigus penktajam sezonui, tiesiog šiais metais Džordana tam neturės laiko“, – 15min sakė E.Strasevičius.

Apie itin užimtą pusmetį E.Strasevičius kalbėjo ir anksčiau. Kovo mėnesį 15min jis užsiminė, kad dėl intensyvaus grafiko Dž.Butkutės galimybės dalyvauti projekte kabo ant plauko.

„Šiais metais mūsų užimtumas visiškai kitoks, tad gali tekti atsisakyti. Daug niuansų. Nėra „taip“ ir „ne“ – kaip ir gyvenime“, – 15min tuomet komentavo E.Strasevičius.

Nuo kovo pradžios Džordana išvyko į Angliją, kur svečiuosis iki vasaros pradžios. Koncertai numatyti ir rudens pradžioje.

Ir nors „Lietuvos balso“ teisėjų gretose Dž.Butkutės nebeišvysime, projekto prodiuseris Gediminu Jauniumi teigia, kad ją pakeis ne ką ryškesnė asmenybė.

„Kiekvienam „Lietuvos balso“ sezonui į mokytojų kėdes kviečiame ryškiausius muzikos profesionalus. Ypač malonu, kad su kiekvienais metais susidomėjimas šia pozicija vis auga. Galiu patvirtinti, kad šiuo metu intensyviai deriname šeštojo sezono Mokytojų kandidatūras. Kaip ir kasmet, jas atskleisime prieš prasidedant šeštojo sezono filmavimams, kurie jau ne už kalnų, filmuosime vasarą“, – 15min komentavo G.Jaunius.

VIDEO: LIETUVOS BALSAS: KOKIA BUS DŽORDANOS KOMANDA?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius