Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį šeštadienį TV6 žiūrovus kviečia dar kartą pamatyti įspūdingus „Oskarų“ apdovanojimus!

Dar neatslūgus „Oskarų“ aistroms TV6 siūlo prisiminti prabangųjį vakarą ir 81-osios ceremonijos laimėtojus. Pirmadienio naktį tiesiogiai transliuota prabangi, įspūdinga ir nepriekaištingai surengta garsiausia kino apdovanojimų šventė šį šeštadienį, vasario 28 dieną, 11.00 val. dar kartą TV6 žiūrovams primins laimėtojus ir labiausiai kino kritikų įvertintus 2008-ųjų filmus.
„Oskarų“ laimėtojai
„Oskarų“ laimėtojai / TV6 nuotr.

„Tie, kas neturėjo progos „Oskarų“ ceremoniją stebėti tiesiogiai vasario 22-osios naktį, dabar šį tviskantį prabanga renginį galės žiūrėti patogiai įsitaisę prie savo televizorių ekranų šeštadienio rytą. TV6 televizija siūlo pasinaudoti išskirtine galimybe ir net tiems, kurie jau matė įspūdinguosius „Oskarus“, šįkart pamatyti apdovanojimus įgarsintus lietuviškai. Džiaugiamės šiemet turėję išskirtinę galimybę transliuoti šiuos legendinius kino apdovanojimus Lietuvoje“, – sako TV6 marketingo koordinatorė Kristina Valaitytė.

„Oskarų“ teikimo šventės rengėjai su žurnalo „People“ išrinktu seksualiausiu vyru vedėju Hugh Jackmanu ir visomis garsiausiomis kino industrijos įžymybėmis ne tik pokštaus, dainuos ir teiks statulėles, bet ir žiūrovams padovanos įspūdingą kino kūrėjams ir jų mėgėjams skirtą reginį.

Šiemet buvo išdalytos net 24 kino pasaulyje geriausiu įvertinimu pripažintos statulėlės. Daugiausia pagyrų sulaukė „Lūšnynų milijonierius“ („Slumdog Millionaire“), taip pat net po keletą prestižinių apdovanojimų gavo biografinė drama su Seanu Pennu „Milkas“ („Milk“) ir mistinis pasakojimas su Bradu Pittu „Keista Bendžamino Batono istorija“ („The Curious Case of Benjamin Button“). Pirmą kartą apdovanojimų istorijoje ši „Oskarų“ ceremonija už antraplanį vaidmenį auksinę statulėlę įteikė aktoriui po mirties.

Džiaugsmo ašaros, pralaimėjusiųjų kartėlis ir nepakartojamas „Oskarų“ renginys su žymiausiomis kino žvaigždėmis – šį šeštadienį, vasario 28 dieną, 11.00 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius