Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šią vasarą į TV3 „Meilės trikampį” veržiasi ir bedarbiai, ir pramogų pasaulio žvaigždės…

TV3 televizija šią vasarą tęsia karščiausių meilės intrigų bei jausmingiausių nuotykių maratoną ir jau labai greitai žiūrovams žada įsimintinas naujo „Meilės trikampio“ sezono serijas.
„Meilės trikampis“
„Meilės trikampis“ / TV3 nuotr.
Temos: 3 Bedarbis Meilė TV3

Realybės dokumentikos kūrėjai šiemet sulaukė šimtus tikrų jausmų pasiilgusių ar tiesiog televizijoje norinčių pasirodyti žmonių anketų. Jau vyksta ir „Meilės trikampio“ atranka, po kurios galima drąsiai sakyti: „Meilės trikampio“ populiarumas tarp jaunimo sparčiai auga. Į romantiškąjį šou šiemet veržiasi ir studentai, ir verslininkai, ir pramogų pasaulio žvaigždės, ir netgi tie, kurie iki šiol laimės ieškojo užsienyje. Projekto kūrėjai sulaukia anketų, pildytų ir ne Lietuvoje! Jas atsiuntę žmonės net neabejodami tvirtina, kad dėl dalyvavimo laidoje pasiryžtų grįžti į gimtinę. Jeigu ras meilę, gal net ir visam laikui...

Šeštus metus iš eilės kuriamo ir stulbinamo populiarumo sulaukusio „Meilės trikampio“ prodiuseris Saulius Bartkus atskleidžia, kad projekte dalyvauti trokšta ir būrys visiems žinomų pramogų pasaulio žvaigždžių. Jos, kaip ir paprasti žmonės, tvirtina pasiilgusios tikrų jausmų ir gerų emocijų, praneša TV3.

„Mylimas žmogus, karšti jausmai, optimizmas – visa tai padeda įveikti net ir sunkiausias krizes“, – tuo tiki dauguma šiųmečio „Meilės trikampio“ dalyvių.

S.Bartkus žada, kad patenkinti liks ne tik projekto herojai, bet ir TV3 žiūrovai, kuriems „Meilės trikampis“ tapo neatsiejama vasaros vakarų pramoga ir nemokama mokykla, kur galima romantiškai praleisti laisvalaikį su mylimu žmogumi..

Naujo „Meilės trikampio“ sezono serijos – jau greitai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius