Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliečiai nusiteikę ryžtingai – alternatyvios muzikos festivalis-konkursas „RUMSHK 15“ vyks

Visame pasaulyje nukeliami vasarą turėję vykti koncertai, festivaliai. Lietuvoje vyksta tas pats – vieni nukelia, kiti lūkuriuoja. Tačiau Šiauliuose vykstančio muzikos festivalio-konkurso „RUMSHK 15” organizatoriai sako, kad pasiduoti neketina.
Festivalis „RUMSHK 15“
Festivalis „RUMSHK 15“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Muzika Festivalis

Festivalis perkeliamas į rudenį, bet tuomet jau jis būtinai vyks. „Mūsų, naujai atgimusio ir tiek potencialo turinčio, alternatyvios muzikos festivalio-konkurso „RUMSHK 15“ taip lengvai tas Covid-19 nepaims“, – sako renginio organizatorius Remigijus Ruokis.

Festivalis-konkursas „RUMSHK 15“, kuris turėjo vykti birželio 26–27 dienomis Zubovų rūmų kiemelyje Šiauliuose, perkeliamas į rugpjūčio 21–22 dienas.

„Tikime, kad tuomet virusas jau bus apsiraminęs, o gera muzika apramins ir mus, pavargusius nuo karantino. Juk reikia žmones supažindinti su kuriama alternatyvia muzika, skatinti jos gyvą atlikimą, stiprinti alternatyvios muzikinės bendruomenės tarpusavio ryšius. Festivaliu-konkursu „RUMSHK 15“ prasidės „Šiaulių naktų“ renginiai, kurie šiemet, patikėkite, kels pavargusių ir renginių pasiilgusių šiauliečių dvasią“, – pasakoja R.Ruokis.

Jeigu nutiktų taip, kad ir tuomet dar nebūtų galima rinktis į koncertus, būriuotis Zubovų rūmų kiemelyje, alternatyvios muzikos konkursas „RUMSHK 15” vis tiek vyks. Visos konkurse dalyvausiančios alternatyvios muzikos grupės būtų atskirai filmuojamos, pasirodymai transliuojami ir renkami geriausi. „Alternatyvi muzika turi skambėti ir turime skatinti jos kūrimą!“ – optimizmo nestokoja festivalio organizatorius R.Ruokis.

Organizatoriai kviečia alternatyvios muzikos kūrėjus ir atlikėjus dalyvauti alternatyvios muzikos konkurse „RUMSHK 15“. Konkurso nuostatas ir sąlygas rasite interneto svetainėje rumshk.lt. Jeigu turite klausimų ar kyla neaiškumų, rašykite organizatoriams jazz@atomas.lt. Konkursinių dainų ir kitos informacijos laukiama iki birželio 15 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius