Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Apie oficialias skyrybas pranešęs Sigitas Martinavičius jau planuoja kitas vestuves – tuoksis Balyje

Natalijos ir Sigito Martinavičių skyrybų drama tęsiasi. Birželį abu prisipažinę apie griūvančią santuoką jie visą vasarą negalėjo užkasti karo kirvio ir vienas kitam negailėjo kaltinimų. Tačiau aprimus aistroms S.Martinavičius sekmadienio vakarą pranešė - jiedu su Natalija oficialiai nebe vyras ir žmona. Neva taškas jų santuokoje galutinai padėtas, o dabar prasideda naujas etapas.
Natalija ir Sigitas Martinavičiai
Natalija ir Sigitas Martinavičiai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Ačiū, visiems už palaikymą. Šis pusmetis buvo labai sudėtingas. Šiandien esu oficialiai išsiskyręs ir pagaliau pradedu naują, laimingą, gyvenimo etapą“, – savo feisbuko paskyroje rašė S.Martinavičius.

Netrukus šią žinią jis patvirtino ir 15min. „Taip, išsiskyrėme. Prašymą dėl skyrybų nutraukimo teismui išsiuntėme spalio 9 dieną, teismas skyrybų sutartį patvirtino spalio 11 dieną“, – portalui komentavo jis.

Draugai ir bičiuliai negailėjo palaikymo žodžių, linkėjimo sėkmės ir stiprybės pradedant naują gyvenimo puslapį.

Tačiau tokie sutuoktinio žodžiai nustebino N.Martinavičienę. Pasak jos, S.Martinavičius akivaizdžiai skuba gyventi – jokie dokumentai dar nėra įsigalioję ir kol kas pora dar nėra oficialiai išsiskyrusi.

„Mes prieš kelias dienas pasirašėme taikos sutartį, tačiau net ir ji dar neįsigaliojusi, įsigalioti turėtų lapkričio viduryje. Dar jokie taškai nesudėti“, – 15min sakė N.Martinavičienė.

Ji sako nesuprantanti, kodėl S.Martinavičius taip skuba viešinti žinią, kuri dar esą nėra teisinga. „Kol kas mes pasidalinome turtą ir tiek. Rėmėmės numatytais įstatymais, kažkaip sutarėme. Tai, kas per skyrybų laikotarpį buvo neteisėtai padaryta iš jo pusės, man buvo sugrąžinta. O vaikai lieka gyventi su manimi. Jis kuria naują šeimą, jam yra patogu, kad vaikai su manimi“, – 15min kalbėjo N.Martinavičienė.

Šiandien ji sako dar neplojanti rankomis – pasak jos, liko dar nemažai iki galo neatsakytų klausimų.

Tuo tarpu S.Martinavičius sako, kad dabar jau gali lengviau atsikvėpti, esą viskas baigta. Juolab, kad dabar jis gyvena kitais, malonesniais rūpesčiais – planuoja vestuves su nauja mylimąja Edita Rupeikaite.

„Taip, ruošiuosi vestuvėms. Tuoksimės Balyje. Norisi šitą dieną padaryti įsimintiną mums abiems“, – 15min sakė jis.

S.Martinavičius apie dar vieną santuoką užsiminė rugsėjo pradžioje, kai socialiame tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje matyti jo ir Editos rankas puošiančios vienodos tatuiruotės. Piešinyje matyti jų abiejų vardų pirmosios raidės bei būsima data – 2018-ųjų lapkričio 16-oji.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius