Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šįkart aukcione – išskirtinis Jono Meko filmas su jo autografu

Šį šeštadienį laidoje „Išjunk siurblį“ Lietuvos ryto TV žiūrovai turės galimybę susikauti ir bandyti įsigyti naują Jono Meko filmą su jo autografu.
Laidos vedėjai – Lavija Šurnaitė ir Paulius Skučas
Laidos vedėjai – Lavija Šurnaitė ir Paulius Skučas / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

„Tradicija tapęs laidos aukcionas išties išskirtinis ir toks – vienintelis Lietuvoje. Visas būrys žinomų šalies žmonių, tarp kurių Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, penkiakovininkas Edvinas Krungolcas, „Lietuvos ryto“ krepšininkai, Vilniaus miesto meras Vilius Navickas ir daugelis kitų jau paaukojo savo asmeninius daiktus, už kuriuos Lietuvos ryto TV laidoje „Išjunk siurblį“ surinktos lėšos atiteko Vilniaus kūdikių namams. Džiaugiamės, kad dar viena, ir šįkart, meno pasaulio ryški asmenybė prisijungė prie kilnios misijos,“ – teigia laidos kūrėja Nijolė Steiblienė.

„Šeštadienio ryto laidoje taip pat bandysime sužinoti – ką apie žmogų gali pasakyti jo rankos? Ar delno linijose išties užkoduotas likimas ir ką gali nustatyti daktaras, specialiu aparatu patikrinęs tam tikrus rankų taškus?  Laidoje pabandysime įsigilinti į žmogaus būdo formavimosi procesą, apie kurį geriausiai išmano neurolingvistai“, – pasakoja Lavija Šurnaitė.

Savaitgalis bus džiaugsmingas ir Vilniaus kūdikių namų gyventojams, nes prasidės naujos žaidimų aikštelės statybos. Rodysime pirmųjų sūpynių pastatymo ceremoniją. Tad išjungę siurblį šį šeštadienį 10 valandą žiūrėkite Lietuvos ryto TV, klausykitės smagios muzikos, horoskopų, laikraščių apžvalgos ir dalyvaukite aukcione, kuriame siūlysime įsigyti išskirtinius daiktus, o surinktus pinigėlius dovanosime mažiesiems kūdikių namų gyventojams. 
 
Ryto panorama „Išjunk siurblį“ kartu su Lavija Šurnaite ir Pauliumi Skuču šeštadienį 10.00 per Lietuvos ryto TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius