Su 15 diena! „Kino pavasario“ bilietas dovanų.
Daugiau
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Silpnybę batams jaučianti Daina Bosas: „Jau į spintą netelpa, jų rastumėte visuose namų kampuose“

Verslininkė Daina Bosas ne vienai moteriai jau yra tapusi stiliaus ikona. Ji žino vyraujančias mados tendencijas, puikiai atrodo kasdien ir išskirtiniuose renginiuose, o įkvėpimo kartais semiasi ir iš pasaulinio lygio žvaigždžių. Šį kartą ponia Daina nusprendė paatvirauti ir atskleisti vieną didžiausių savo silpnybių. „Batų niekada nebus per daug“ ,– juokdamasi sako ji. 
Daina Bosas
Daina Bosas / „Fabulos“ nuotr.
Temos: 2 Daina Bosas Batai

„Niekada tiksliai neskaičiavau, kiek batų porų turiu. Apie tai net pagalvoti nedrįstu, nes bijau pati išsigąsti – batai jau į spintą netelpa, jų rastumėte visuose namų kampuose“, – sako Daina, paklausta ar teko skaičiuoti turimas batų poras.

Žinomos moters spintoje daugiausiai aukštakulnių batelių, nors pati Daina pripažįsta, kad metams bėgant pirmenybę ima teikti patogesnei avalynei.

„Aukštakulniai – tai moteriškumas ir elegancija. Ankščiau pirkdavau dėl to, kad labai gražūs, kad labai norisi, o mintyse galvodavau – na, kažkaip paeisiu. Dabar jau taip nedarau ir avalynę renkuosi atidžiau, atsižvelgdama į savo gyvenimo būdą, tempą ir aprangos stilių“.

„Europa“ nuotr./Daina Bosas
„Europa“ nuotr./Daina Bosas

Paklausta, ar turi vieną mylimiausią batelių porą, ponia Daina negalėjo išskirti vienos, mat mylimiausi – tie bateliai, su kuriais ji vaikšto tarytum basa, o tokių juos spintoje – ne vieni.

Prasidėjus rudens sezonui, Daina Bosas visada skuba įsigyti naują batelių porą. „Tai mano must have“, – šypsodamasi sako Daina, nors garderobo nepamiršta atnaujinti ir naujomis palaidinėmis, rankine ar džinsais.

„Važiuojant mieste akys užkliuvo už naujos reklamos, sakančios, kad geriausia savo pinigus laikyti ten, kur gali juos matyti. Pasitariau su vyru, o jis juk žino mano silpnybę... Tai negi ginčysis, sako, nusipelnei“. Moteris, rudens apsipirkimui pasirinkusi prekybos centrą „Europa“, juokauja, kad su Antanu nesutarė tik dėl vieno – kiek naujų batų porų ji nusipelnė, o ir vyrams juk nebūtina visko žinoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Reklama
Atsakė, ko dažniausiai vaistinėse dairosi senjorai – domisi tiek vaistais, tiek vaistininkų patarimais
Reklama
Išskaidote investicijas? Ar žinote visas rizikas bei galimybes?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius