Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiltų kepurių pikas

Žiema iškart po Naujųjų šventės parodė, kad neketina slapstytis, ir apdovanojo sniegu bei šaltuku. Kartu privertė rimtai susimąstyti apie šiltesnę aprangą ir, aišku, apie kepurę!
Mergina su kepure
Mergina su kepure / Photos.com
Temos: 2 Šaltis Kepurė

Neleiskim šalti ausims ir viršugalviui. Jiems drėgnas ir atšiaurus oras kaip tik pirmiausia ir kenkia. Šaltis neglosto ir plaukų, jie ima lūžinėti, o ką kalbėti apie tai, kad vaikštant be

kepurės galima „pasigauti“ ausų uždegimą. Labai nemalonu. Nustokite nerimauti, kad plaukai po kepure bus susivėlę ar įsielektrinę. Dabar svarbiausia – šiluma.

Parduotuvėse gausu įvairiausių kepurių: nuo paprastų megztų iki odinių ar kailinių. Kiekviena ras sau tinkančią ir šiltą. Jeigu norisi originalumo, žieminę kepurę be didelių sunkumų galima nusimegzti – šiemet tokios madingos.

Pamirškite laikus, kai dailia, bet nešilta skrybėlaite, priderinta prie kailinių ar klasikinio palto, puošėtės tik dėl įvaizdžio, o ne todėl, kad galvai būtų šilta. Šiandien geriau rinkitės megztą skrybėlę arba pagamintą iš veltinio. Juk grožis nuo žiemos speigų neapsaugo.

Šį sezoną madingi įvairių atspalvių drabužiai, dominuoja pilka, juoda, ruda spalvos. Geriausia kepurę derinti prie viršutinio apdaro arba priešingai... pasirinkti kuo ryškesnę. Tai būtų įdomi aprangos detalė. Be to, ji visai nebūtinai turi derėti prie pirštinių ar šaliko. Geriau rinktis kitos ryškios spalvos kepurę arba panašaus rašto kaip šalikas ir pirštinės. Ji gali būti puošta įvairiomis detalėmis, imituojančiomis gėles, pynutes, žaismingus apskritimus. Tada net pati nuobodžiausia kepurė atrodys įdomi.

Rinkdamosi galvos apdangalą žiemai atkreipkite dėmesį ne tik į mados šauksmą, savo norus, bet ir į... veido formą. Šiuo atveju galioja viena paprasta taisyklė: kepurės viršus negali būti siauresnis už skruostikaulius. Nėra netinkančių kepurių. Tiesiog tą patį galvos apdangalą (tik pasukus ar pakreipus) gali nešioti visos. Pavyzdžiui, jei veidas pailgas, tinka tiesiai uždėta kepurė, jei ovalus ir apvalus – pasukta, pakreipta į šoną. Tad sau tinkančią ir patinkančią kepurę rasti nesunku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius