Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Simo Jasaičio „meiluže“ vadinta Arūnė po skandalo džiaugiasi sėkme versle: „Klientų tik padaugėjo“

Nelengvą santykių išbandymą atlaikę Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis vėl puoselėja šeimyninę laimę, o skandale atsidūrusi panevėžietė Arūnė Dabkė (33 m.) džiaugiasi vėl į gyvenimą sugrįžusia ramybe ir net sėkmingiau besiplėtojančiu verslu.
Arūnė Dabkė
Arūnė Dabkė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Grožio salonui Panevėžyje vadovaujanti A.Dabkė į viešumą pakliuvo nepavydėtinomis aplinkybėmis. Krepšininko Simo Jasaičio meiluže pavadinta moteriai teko atlaikyti daugybę skirtingų etapų – staigiai išaugusį susidomėjimą, žiniasklaidos dėmesį, praeivių žvilgsnius, apkalbas. Teko įveikti ir šeimos narių kritiką, jaudintis dėl jų sveikatos.

Vis dėlto amerikietiškus kalnelius primenantis etapas jau praeityje. Kartu su Naujais metais Arūnė atvertė naują lapą ir sako „Dabar esu labai, labai laiminga“.

„Neseniai prisiminiau visą tą istoriją – 2018-ieji metai buvo išties įdomūs. Jau net nežinau, ko šiemet tikėtis“, – kalbėdamasi su 15min juokiasi Arūnė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnė Dabkė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnė Dabkė

Moteris sako kilusį skandalą dabar prisimenanti su šypsena, tačiau neslepia, kad aplinkiniams jos gyvenimas vis dar įdomus.

Po viešumoje pasirodžiusių straipsnių ją vis dar atpažįsta, gatvėje nulydi žvilgsniais. „Atsisuka ir sporto klube, išties atpažįsta. Net pravardę gavau – Jasaitiene vadina, – šypteli Arūnė. – Vis dėlto didžioji banga jau pradėjo, žmonės po truputėlį pamiršta – atsiranda naujų skandalų“.

Tačiau nors skandalo įkarštyje lengva nebuvo, dėmesys pasiteisino. Posakis, kad „blogos reklamos“ nebūna pasitvirtino – žinomumas grožio salonui išties pagelbėjo.

„Tai išties buvo puiki reklama. Pačios klientės tą pripažįsta, kad man ši situacija padėjo versle, nes jos išgirdo apie mane, mano veiklą, susidomėjo siūlomomis procedūromis, – 15min pripažįsta A.Dabkė. – Žinoma, būna, kad ateina ir į mane pažiūrėti, pabendrauti, pasidomėti, kas naujo, ar tapau žvaigžde. Būna, kad ir toliau visko prifantazuoja, kuria savo versijas, kalba, kur mane matė, ką veikiau, tačiau aš į tokias kalbas nekreipiu dėmesio, gyvenu, kaip noriu“.

Moteris sako, kad televizijos dėmesys nesibaigė net ir tuomet, kai Oksana su Simu paskelbė apie susitaikymą. Kaip sako Arūnė, ji ne kartą buvo kviesta duoti interviu įvairioms laidoms, tačiau griežtai atsisakė. Jei ne noras apginti savo pusę, ji niekada nebūtų išvis pasirodžiusi.

Asmeninio albumo nuotr./Vizažistė Arūnė
Asmeninio albumo nuotr./Vizažistė Arūnė

Vis dėlto Arūnė pripažįsta, kad kaip ir daugelis, vaikystėje svajojo būti žymia, matyti save televizoriuje, tačiau atsikandusi šios duonos supratusi, kaip tai yra sunku. Didžioji dalis tavo gyvenimu tampu viešu, o komentuoti jį linkę visi.

„Jei kviestų kalbėti apie mano darbą, vizažą, grožio paslaugas, tikrai sutikčiau, bet kalbėti apie skandalus, meilės trikampius nenoriu“, – juokiasi ji.

Paklausta, ar dabar Arūnė kilus skandalui elgtųsi kitaip, moteris kraipo galvą. „Tikrai ne, nieko nekeisčiau. Nieko per daug neprišnekėjau. Gal tik šeimos sunkiau, nes jie nėra vieši žmonės, todėl jiems visa ši situacija nebuvo lengva“, – pripažįsta Arūnė.

Kartu su žinomumu išaugo ir gerbėjų ratas, tačiau Arūnė sako kol kas širdies draugo neturinti. „Gėlių ir taip niekuomet netrūko iš gerbėjų. Sulaukiu dėmesio, bet nesureikšminu“.

Asmeninio albumo nuotraukos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius