Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona ir Jonas Nainiai ėmėsi bendros veiklos – pora įgarsina bestselerį

Skirtinguose darbuose aktyviai besisukantys sutuoktiniai Jonas ir Simona Nainiai ėmėsi bendros veiklos. Pora priėmė vienos šalies leidyklos pasiūlymą ir šiuo metu daug laiko praleidžia įrašų studijoje, kurioje garsina Gillian Flynn bestselerį „Dingusi“.
Simonos ir Jono Nainių medaus mėnesio akimirkos
Simona ir Jonas Nainiai / Asmeninio albumo nuotr.

„Ši neseniai knygynuose pasirodžiusi knyga yra bestseleris užsienyje. Mano žmonai ir man pasiūlė įgarsinti audioknygą, kuri turėtų pasirodyti vasario mėnesio pabaigoje. Man jau yra tekę įgarsinti animacinį filmą, o knygą įgarsinti – naujas dalykas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Jonas.

J.Nainys sakė, kad pora pasiskirsto darbo valandas: jis daugiau įgarsina rytais ir dienomis, o Simona į studiją lekia po darbų.

„Kai įgarsinsime, iš viso medžiagos bus apie 20 valandų, tačiau įrašinėjant jų būna dar daugiau. Kiekvieną dieną po kelias valandas sėdime ir skaitome įdomų tekstą“, – pasakojo radijo stoties „Zip FM“ laidos vedėjas.

Jonas prisipažino, kad dėl laiko trūkumo ir įtempto gyvenimo būdo jam dar neteko perskaityti visos knygos. „Skaitau po truputį, nes nėra laiko. Tas dalis, kurias reikia įgarsinti, paskaitau prieš miegą. Tai trileris apie vyro ir žmonos santykius, jos dingimą. Labai įdomi knyga, kuri įtraukia ir yra gerai parašyta“, – pasakojo J.Nainys. 

Asmeninio albumo nuotr./Jonas Nainys
Asmeninio albumo nuotr./Jonas Nainys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius