-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona ir Jonas Nainiai švenčia pirmąsias vestuvių metines ir linki poroms tuoktis

Lygiai prieš metus Simona ir Jonas Nainiai prisiekė vienas kitam amžiną meilę. Šį sekmadienį, rugsėjo 7-ąją, pora mini pirmąsias vestuvių metines. Grupės „Pinup Girls“ narė Simona portalui Žmonės.lt prisipažino, kad santuoka jai atneša tik teigiamas emocijas.
Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė
Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Šie metai mums abiem buvo labai darbingi. Abu esame pasirinkę tokį gyvenimo būdą ir nuolatos yra tempas, tačiau ši vasara buvo ypač darbinga, nes Jonas turi savo laidą, jai skiria daug jėgų, dėmesio ir darbo, tačiau ir vienas kito nepamiršome. Viskas labai gerai“, – portalui Žmonės.lt pasakojo S.Nainė.

Simona prisipažino, kad ji su Jonu nemėgsta išlaidauti ir leisti pinigus brangioms dovanoms, todėl jomis vienas kitą apipila nedažnai. Anot moters, yra šventės, tokios kaip Kalėdos ar gimtadieniai bei visos kitos, per kurias vienas kitą nudžiugina dovanomis. „Jei tu nori nustebinti savo žmogų, tai užtenka elementaraus dėmesio: gėlių, paruoštos vakarienės, kai visai to nesitiki, ar paliktų raštelių. Mes esame romantikai. Norėdami išlaikyti gražius santykius tiesiog pasistengiame vienas dėl kito“, – atviravo S.Nainė.

Simona juokais dėkojo išmaniesiems telefonams, kurie padeda porai palaikyti ryšius.

„Jei mes esame atskiruose miestuose, pavyzdžiui, vasarą Jonas buvo Vilniuje, o aš – Karklėje, tai visada vienas kitam siunčiame nuotraukas, ką veikiame, bendraujame telefonu. Reikia palaikyti ryšį ir artumą“, – įsitikinusi S.Nainė.

Vestuvių šventė buvo nepamirštama, Simonos pirštą papuošė vestuvinis žiedas, tačiau kas iš tikro pasikeitė?

„Mes buvome jau prieš tai drauge užaugę, bet dabar galiu pasakyti, kad pradedame senti kartu. Viskas yra daugiau, viskas yra rimčiau... Mes nesame vien tik pora, kuri gyvena kartu, kad jiems vienas su kitu tiesiog gera. Mes iš tikrųjų esame šeima, kuri kuria bendrus ateities planus, galvoja apie vaikus, kokie mes būsime ir panašiai. Mes abu drauge tobulėjame ir mokomės sukurti tobulus santykius. Iš tikro viskas daug geriau, daug smagiau ir tvirčiau. Visiems linkiu tuoktis, tuoktis ir dar kartą tuoktis, nes labai daug duoda teigiamų emocijų“, – sakė S.Nainė.

Paklausta, kaip ketina paminėti vestuvių metines, Simona atviravo, kad nieko įspūdingo nebus. „Labai norėjome, kad būtų kaip ir praėjusiais metais, kad visi draugai susirinktų, bet pagalvojame, kad nėra kada. Mūsų metinės išeina sekmadienį, o darbų yra milijonas, tai mes dviem dienom kur nors išvažiuosime dviese pabūti. Taip ramiai ir paminėsime leisdami laiką kartu“, – portalui Žmonės.lt metinių išvakarėse sakė atlikėja.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Simona Nainė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Simona Nainė
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius