-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Simona Milinytė baigė universitetą: Amerikoje sulaukė tėvų siurprizo

Atlikėja Simona Milinytė verčia naują gyvenimo lapą – ji baigė Pietų Naujojo Hampšyro universitetą ir įgyjo Komunikacijų ir viešųjų ryšių bakalauro laipsnį. O pasveikinti Simonos iš Lietuvos atvyko tėvai Albertas ir Marija, surengę jai smagų siurprizą.
Simona Milinytė baigė universitetą
Simona Milinytė baigė universitetą / Asmeninio albumo nuotr.

Los Andžele gyvenanti Simona pasakoja, kad baigti universitetą nebuvo lengva. Dėl mokslų teko atsisakyti nemažai: kelionių į Lietuvą, susitikimų su artimaisiais ar dažnų pasimatymų su draugais,

„Tikrai nemažai bemiegių naktų praleista rašant referatus. Ir daug ašarų išlieta. Universitetui atidaviau daug laiko, kuris galėjo būti skirtas aktorystei, muzikinei karjerai ar asmeniniui gyvenimui. Tačiau to nesigailiu ir tikrai džiaugiuosi savo sprendimu didžiąją dalį laiko skirti būtent mokslams bei turėti kažkokį garantą ateičiai“, – sako atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė baigė universitetą
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė baigė universitetą

Simona pasidalijo įspūdžiais iš Naujajame Hampšyre vykusios diplomų teikimo ceremonijos. „Buvo nuostabu. Visa šventė puikiai suorganizuota, universiteto darbuotojai labai malonūs, pasamdytas specialus personalas padėti studentams su aprangomis. Nustebino ir tvarka: studentai, baigiantys magistro studijas, kepurėlės juostą turėjo laikyti kairėje, o bakalauro studijas – dešinėje“, – prisimena Simona.

O kadangi, kaip pati sako, mokslus pavyko baigti itin gerai, dėl aukšto bendro pažymių vidurkio ji tapo asociacijų „National leadership and success association“ ir „Alpha Sigma Lambda is an honor society“ narė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė baigė universitetą
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė baigė universitetą

„Todėl dar gavau ir specialius medalius ir juostas, kurios rodo asociacijų narystę, pasiekimus moksle bei aukštus pažymius. Labai džiaugiausi. Tikrai daug atidaviau mokslams ir išsilavinimui, todėl smagu būti įvertinai,“ – sakė Simona.

Visgi ji pripažįsta, kad be artimųjų palaikymo taip gerai nebūtų pasisekę: „Esu jiems labai dėkinga už viską. Net sunku apsakyti, kaip džiaugiuosi, kad jie buvo kartu. Net negalėčiau daugiau nieko kito prašyti. Universiteto baigimo šventė kartu su šeima yra tobuliausia, kas galėjo įvykti“, – sakė Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė baigė universitetą
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė baigė universitetą

Tėvai ne tik dalyvavo baigimo šventėje, bet ir surengė smagų siuprizą – kol Simona buvo išvykusi, spalvingomis dekoracijomis papuošė jos namus.

„Penktadienį grįžusi į namus radau juos pilnai papuoštus „Congratulations Grad“ atributika! Kol manęs nebuvo, tėvai sugalvojo papuošti namus su sveikinimais universiteto baigimo proga. Man tai buvo didelis siurprizas“, – šypsosi Simona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius