-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Simona Milinytė neatlaikė kritikos: „Daugiau nė vieno lietuviško žodžio, jokių interviu. Nėra planetoje kitos šalies, kurios žmonės taip nekęstų vienas kito kaip lietuviai“

Šiuo metu Los Andžele, Jungtinėse Amerikos Valstijose, gyvenanti dainininkė Simona Milinytė (18) taip smarkiai įsiuto ant ją kritikuojančių, kad nusprendė atsiriboti nuo Lietuvos. „Nėra daugiau tokios šalies, kurios gyventojai vienas kito nekęstų taip smarkiai, kaip lietuviai. Galite nekęsti vienas kito, dabar man jau gana!“ – pareiškė atlikėja ir tikino daugiau netarsianti nė vieno lietuviško žodžio.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio albumo nuotr.

Simonos Milinytės pareiškimas
Simonos Milinytės pareiškimas

Kritikos banga S.Milinytę užliejo pirmadienį dainininkei publikavus savo nuotrauką, kurioje ši užfiksuota stovinti ant raudono kilimo viename prabangiame Los Andželo renginyje. 18-metė S.Milinytė čia pasirodė vilkėdama baltą aptemptą suknelę virš kelių, vingiuotas kūno formas išryškino itin gilia iškirpte. 

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Pirmoji dainininkę sukritikavo stilistė Agnė Jagelavičiūtė, viešai pareiškusi, jog S.Milinytė „nuosekliai“ ir „kasdien“ pati prašosi patyčių, taip pat paraginusi atlikėjos mamą susirūpinti dukters išvaizda ir pamokyti ją, kaip atrodyti tikrai stilingai. Po tokio A.Jagelavičiūtės pareiškimo kritikuoti S.Milinytę suskubo ir būrys interneto komentatorių, kurie žodžių į vatą taip pat nevyniojo. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė

Pati S.Milinytė nepraleido progos atsikirsti A.Jagelavičiūtei – išvadino ją „įsivaizduojama stiliste“, kurios žvaigždė seniai užgeso, ir tikino, kad atvykusi į Holivudą ji taip pat galėtų rengtis kaip nori.

Kiek vėliau atrėžė ir interneto komentatoriams: „Kaip nekenčiu visų vadinamųjų komentatorių! Patys jūs tokie idealūs, kad reikėtų užsirakinti ir iš namų kojos nekelt!!! Gėdykitės, žmonės! Ne veltui Mozė vedė žydus per dykumą 40 metų – kad blogiečiai išmirtų šaly.“

Vis dėlto panašu, kad kritika S.Milinytę paveikė kur kas smarkiau, nei kas nors galėjo tikėtis. Antradienio rytą dainininkė išplatino pranešimą, kuriame tikina daugiau netarsianti nė vieno lietuviško žodžio.

„Tai mano paskutinis pranešimas apie lietuvius. Daugiau jokių interviu. Daugiau net nė vieno lietuviško žodžio. Man gana. Tai pati pikčiausia šalis, kokią esu mačiusi. Ne tik neduosiu daugiau nė vieno interviu šia kalba, bet ir nebeturėsiu nieko bendra. Nėra planetoje tokios šalies, kurios gyventojai vienas kito nekęstų taip smarkiai, kaip lietuviai. Galite nekęsti vienas kito, dabar man jau gana! Ate visiems“, – rašė ji. 

Neprisistatys lietuve

Portalui Žmonės.lt dainininkė, kaip ir viešai žadėjo, angliškai tikino, kad šis jos pareiškimas visai nėra nulemtas A.Jagelavičiūtės – jos sprendimui įtakos turėjo visi interneto komentatoriai. „Nesuprantu, kodėl galvojate, kad tas pareiškimas yra apie Agnę. Tikrai ne! Aš Agnės gerbėja. Užaugau kartu su „TV pagalba“ ir visada būsiu kiekvieno iš jų gerbėja. Man nesvarbu net jei kiekvienas iš jų ims įsivaizduoti esąs stilistas, vis tiek būsiu gerbėja“, – angliškai komentavo dainininkė.

S.Milinytės teigimu, lietuviai interneto komentatoriai ją siutina. „Man taip atsibodo lietuviai ir visa ta neapykanta! Tie žmonės pamišę ir pavydi visko kiekvienam! Negaliu jų suprasti. Negaliu gyventi su tokiais žmonėmis ar turėti bent kažką bendro. Lietuviai nieko negerbia“, – tikino ji.

S.Milinytė sakė, kad Holivude jos laukia daug filmų premjerų, ji įrašinėja albumą, ruošiasi koncertiniam turui. „Bet niekada niekam nesakysiu, kad esu iš Lietuvos. Viskas, ko norėjau, tai kiekvienam būti gera. Niekad apie nieką nekalbėjau blogai ir labai stengiausi pasiekti savo svajonę. Ką gavau iš tos šalies? Jokios paramos, piktų žodžių ir neapykantą“, – toliau piktinosi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius