Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Nainė švenčia 27-ąjį gimtadienį: „Turiu labai jaunai atrodantį vyrą, todėl ir pati nepasensiu“

Rugpjūčio 13-ąją dainininkė, TV laidų vedėja Simona Nainė švenčia 27-ąjį gimtadienį. Žmonės.lt kalbinta atlikėja juokėsi, kad tai bus bene pirmasis gimtadienis, kai ji pati sukvietė draugus jį paminėti. Na, o šventė nusimato išties šauni – jeigu tik bus noro ir polėkio ji galės tęstis net ir visą savaitgalį.
Simona Nainė ir Jonas Nainys
Simona Nainė ir Jonas Nainys / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė švenčia 27-ąjį gimtadienį
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė švenčia 27-ąjį gimtadienį

„Prašiau vadybos, kad šiandien nebūtų jokio koncerto, mat pirmąkart per 27-erius metus sumąsčiau pati padaryti savo gimtadienį: turiu tokius nerealius draugus ir tokį fantastišką vyrą, kad kasmet jie užbėgdavo įvykiams už akių ir, man nespėjus nė piršto pakrutinti, surengdavo staigmeną. Šiais metais sugalvojau pati pasikviesti savo draugus kartu paminėti mano šventę“, – Žmonės.lt sakė S.Nainė.

Daugiau kaip 20 bičiulių Simona sukvietė susirinkti į pajūrį – vasarą ji čia kartu su vyru nuomojasi namą, todėl vietos gimtadienio šventei ilgai galvoti nė nereikėjo.

„Gimtadienis gal išeis net ne vienos dienos, o galbūt ir visas savaitgalis kartu su draugais – juos kviesdama sakiau, kad atvyktų prie jūros pasibūti! Deja, ne visi galėjo, juk ketvirtadienis, savaitės vidurys, ne visiems pavyko suderinti su darbais laisvadienį“, – teigė Simona.

„Exit“ nuotr./Jonas ir Simona Nainiai
„Exit“ nuotr./Jonas ir Simona Nainiai

Savaitgalį S.Nainė kartu su grupe „Pinup Girls“ jau turi suplanuotus koncertus. „Gal kai kurie draugai norės padalyvauti mūsų koncerte, gal kitur leis laiką – nebus jokio pririšimo. Tiesiog man labai patinka draugų kompanija, todėl džiugu, kad jie atvyks, o ką veikti tai jau tikrai sugalvosime“, – šypteli.

S.Nainė džiaugėsi, kad sukviesti bičiuliai – artimi draugai, kuriuos visada malonu matyti, šalia kurių nereikia jaustis taip, lyg namuose būtų atvykę svečių, aplink kuriuos reikia „tupinėti“.

„Bus tiesiog neįpareigojantis pasibuvimas kieme prie namo, su skaniu maistu, šokiais-pokiais, žaidimais. Kai kurie draugai liks nakvoti pas mus: kadangi visi labai savi, niekada dėl to nebūna kažkokių nepatogumų, patys ir lėkštes išsiplauna – tiesiog visi jaučiasi kaip namuose“, – juokėsi Simona.

Dovana, kurios nenorėtų

Tris šunis auginanti Nainių šeima ko jau ko, bet ketvirtojo šunelio nenorėtų, nors Simona juokėsi, kad iš draugų išgirsta minčių „papildyti jų šeimą“.

„Jeigu kas nors man padovanotų šunį – tikrai metus nesikalbėčiau! Trijų tikrai užtenka! Gana“, – nurėžia Simona.

Asmeninio archyvo nuotr./Simona Nainė ir jos augintiniai
Asmeninio archyvo nuotr./Simona Nainė ir jos augintiniai

O gal ji svajojanti apie kokį daiktą, kuris itin pradžiugintų per gimtadienį? „Tikrai atvirai sakau – pagalvojau, ar norėčiau gimtadienio proga kažko konkretaus, kokio daikto ar kažko, ko man trūksta, bet galiu drąsiai pasakyti: man tikrai nieko netrūksta, visko turiu. Jeigu užsimanysiu kokio materialaus daikto, tiesiog eisiu dirbti ir jį nusipirksiu. Tikrai tikrai man nieko netrūksta!“ – patikina.

Jeigu kas nors man padovanotų šunį – tikrai metus nesikalbėčiau!

Simonos vyras Jonas kasmet ją nustebina gimtadienio staigmenomis – juk būtų naivu galvoti, kad šiemet žmonai jis neruošia dovanos...

„Jonas rūpinosi pačiomis įvairiausiomis gimtadienio smulkmenomis – maistu, muzika, palapine... Jis taip užsivedęs tai darė, kad tik mano šventė pavyktų, kad būtent tai iš jo pusės man ir yra geriausia dovana“, – teigė S.Nainė.

Metus kartais net pamiršta

Simona juokėsi, kad amžius jai – tik skaičius, kurį net kartais susipainiojanti. Anot atlikėjos, svarbiausia žmogaus dvasinė būsena, jo sveikata, todėl didėjantis gimtadienio skaičius jos nė kiek nebaugina.

„Neseniai žiūrėjau video, kuriame esu nufilmuota būdama maždaug penkiolikos metų, tada dar dainavau „Mokinukėse“. Viena televizija klausė, kada aš norėčiau ištekėti ir turėti vaikų, kada jau čia tasai amžius? Tada aš atsakiau, kad 25-erių jau tikrai būsiu ištekėjusi ir turėsiu vaikų, nes čia jau labai senas žmogus, reikia jau viską turėti. Dabar aš, žinoma, taip nebegalvoju ir suprantu, kad iki trisdešimties žmogus išvis labai jaunas, juolab, kad 27-erių metų man niekas ir neduoda. Štai, mano vyras už mane vyresnis penkeriais metais, o dar jauniau atrodo! Kadangi turiu labai jaunai atrodantį vyrą šalia, tai ir pati nepasensiu anksčiau laiko“, – užsikvatoja gimtadienio kaltininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius