Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simonai Milinytei teko nemenkas išbandymas – filme įkūnijo šmėklą

JAV gyvenanti Simona Milinytė šiuo metu filmuojasi keliuose filmuose ir seriale „First Month is for free“. O šį kartą Simonai teko gana didelis išbandymas. Merginai teko suvaidinti vaiduoklę naujame siaubo trileryje „The Blackstone“.
Filmavimo užkulisiai
Filmavimo užkulisiai / Asmeninio albumo nuotr.

Simonos vaidmuo yra vienas iš filmo pagrindinių vaidmenų. Visą savaitę aktorė pluša filmavimo aikštelėse, kur tenka praleisti net po 18-20 valandų per parą.

Simonos personažo įvaizdžiu rūpinasi keletas makiažo specialistų ir stilistų. Mergina kiekvieną dieną po kelias valandas praleidžia makiažo kėdėje, kur jai yra sukuriamas šis gąsdinantis vaiduoklės įvaizdis.

Pati Simona labai džiaugiasi gavusi tokį įdomų vaidmenį ir sako, kad ji visada labai norėjo vaidinti kitokį, įdomų ir jaudinantį personažą.

Asmeninio albumo nuotr. /Filmavimo užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr. /Filmavimo užkulisiai

„Nieko nėra įdomiau nei atsikelti ryte, būti savimi, apsirengti kasdieniškus rūbus, o tada nuvažiuoti į darbą kur tenka persikeisti į senovinę 50-ųjų metų merginą-vaiduoklę. Tai padaro mano gyvenimą nepaprastai įdomiu. Gana keista, kad vis dar negaliu atsidžiaugti, kad turiu galimybę vaidinti filmuose ir atlikti įvairius vaidmenis ir įkūnyti skirtingus personažus.

Žinoma, einant į daugybę atrankų – tikiesi gauti vaidmenis. Bet nėra daug aktorių kuriems tikrai pasiseka juos gauti. Kuo daugiau dirbu filmuose, tuo labiau matau, kad čia, ypač Holivude yra tiek daug talentų, šitiek nuostabių aktorių. Būtent todėl ir neina atsidžiaugti kai pasiseka gauti kokį vaidmenį.

Dėkoju Dievui ir likimui už kiekvieną man duota galimybę. Esu nepaprastai laiminga, kad gyvenu savo svajone.“

Asmeninio albumo nuotr. /Filmavimo užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr. /Filmavimo užkulisiai

Apie dar daugiau naujų projektų Simona kalbėti daug dar negali, bet ji ir toliau sieks aktorės karjeros. Simona pamini, jog yra gavusi keletą didelių pasiūlymų vaidinti net keliuose didžiųjų filmų kompanijų filmuose, dėl kurių šiuo metu vyksta derybos. Apie kelis filmus, kur vaidino Simona, rašė ir užsienio spaudoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius