-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simonos ir Jono Nainių namuose eglutė sužibo auksu: „Svarbiausia – puošti kartu“

Įsileisti kalėdinę dvasią į savo namus Simona ir Jonas Nainiai neskubėjo. Dėl intensyvaus darbų grafiko pora kalėdinę eglutę pasipuošė tik šią savaitę, nors „Pinup Girls“ narė, prekės ženklo „Nunu“ kūrėja S.Nainė pripažįsta, kad darbe šventinę nuotaiką pajuto kur kas anksčiau.
Simonos Nainės kalėdinė eglė
Simonos ir Jono Nainių kalėdinė eglė / Asmeninio albumo nuotr.

„Kai turime laiko, tada ir puošiamės. Svarbiausia – puošti kartu, tad planavome, jog eglutės žaisliukų kabinimui paskirsime šią savaitę“, – 15min pasakoja S.Nainė.

Simona ir Jonas Nainiai jau ne vienerius metus naudoja dirbtinę eglutę, o jos puošybai rinkosi auksine spalva žėrinčius žaisliukus. Jais sutuoktiniai eglę puošia antrą kartą.

„Jei nusiperkame naujus žaisliukus, jais puošiame bent jau kelis metus. Tikrai nesame dėl jų išprotėję“, – juokiasi S.Nainė.

Garsi pora stengiasi nepersistengti ir su papuošimais, o namų jaukumą ypač šaltuoju metų laiku kuria žvakėmis. Tai, kaip pati sako, padeda sukurti ir jaukią šventinę atmosferą.

Asmeninio albumo nuotr. /Simonos ir Jono Nainių kalėdinė eglė
Asmeninio albumo nuotr. /Simonos ir Jono Nainių kalėdinė eglė

Paklausta, kaip ruošiasi minėti gražiausias metų šventes, atlikėja jau žino, kad pirmąją Kalėdų dieną tikrai koncertuos.

„Kūčios man yra labai svarbi šventė, kurią visada minime kartu su šeima, o Kalėdas dažniausiai sutinkame dirbdami. Bet viskas gerai, nes man pats svarbiausias yra rytas, kai visi pakuoja dovanas, džiaugiasi, dalijasi įspūdžiais, o vakare, kai kiti keliauja švęsti, mes keliaujame dirbti“, – šypsosi Simona, prisiminusi, kad dar turės leistis į dovanų paieškas.

„Man visiškai nesvarbu, kokio brangumo ar dydžio dovana bus, svarbiausia nuoširdžiai pagalvoti apie tą, kuriam ruošiesi ją įteikti. Tik iš sesės vaikų visada gauname dovanų sąrašą Kalėdų Seneliui“, – juokiasi Simona.

Asmeninio albumo nuotr. /Simonos ir Jono Nainių kalėdinė eglė
Asmeninio albumo nuotr. /Simonos ir Jono Nainių kalėdinė eglė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius